Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer en Solo Seat på en Yamaha V-Star 650

Passasjerseter er stor når du er på farten med din favoritt co-pilot, men tett polstret sete kan være et stygt når det ikke er i bruk. Fjerne passasjer pad er ikke nok til å rydde opp i utseendet på V-Star 650, siden brakettene på baksiden rytterens sete er utsatt for alle å se. En tilpasset solo sete vil skjule skjemmende bracketry med en litt lengre sittepute, samtidig som setet skal monteres uten problemer. Bare noen få verktøy er nødvendig for denne jobben, slik at du sus gjennom installeringen i løpet av få minutter. Du trenger
Stikknøkkel
10 mm dype socket
Vis flere instruksjoner
en

Skru eikenøtt mutter fra baksiden av passasjeren puten og bak fender, ved hjelp av en pipenøkkel og en 10 mm dyp socket. Skyv putene bort fra baksiden av rytterens sete og foran passasjeren puten, deretter skru begge bolter fra setebraketten med 10 mm dype socket.
2

Løft passasjer pad ut av bakskjermen og bort fra rytterens sete. Løft baksiden av rytterens sete opp, og dra setet bort fra V-Star.
3

Skyv kategorien under fronten på solo-sete i festeknast innebygd i V-Star er ramme, plassert under bensintanken. Senk ryggen på setet på rammen.
4

Trekk puten på baksiden av setet litt opp, og skru den opprinnelige setet festeboltene gjennom setets braketten og bakskjerm med 10 mm dype socket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110798.html

Previous:
Next:

motorsykler