Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre Dynamo på en motorsykkel

The dynamo, ofte referert til som statoren eller generator, er en integrert del av en motorsykkel er ladesystem. Det er dynamoen plikt til å gi en jevn flyt av elektrisk strøm til å lade opp motorsykkelens batteri. Når dynamoen svikter, må motorsykkelens tenningen og lysanlegg stole utelukkende på batteriet, som vil ivareta i løpet av kort tids drift. Trinnene for å erstatte kan brukes på de fleste motorsykler. Men siden dynamo steder og andre små detaljer kan variere mellom ulike motorsykler, anbefales det å referere til en fabrikk service manual spesifikk for din maskin. Du trenger:
Pipenøkkel og stikkontakter
Drensvannsoppsamler
Allen nøkler
Statoren
pakning
Svinghjul rotor
trakt
motorolje
Butikk håndklær

Vis flere instruksjoner
en

Locate dynamoen dekselet på motorsykkelen. Generelt, de fleste motorsykkelens plass dynamoen på venstre side av motoren, selv om noen cruiser og touring-modellene har sine dynamoer på høyre side. Fjern alle kropp eller avgassene fra motorsykkelen for å få tilgang til motorens dynamo dekselet. Plasser et avløp fat under motor og fjern motorens oljetappeplugg med en pipenøkkel. La oljen renne helt og installere bunnpluggen. Flytt renne pannen under dynamo dekselet.
2

Finn dynamoen ledningsnett og koble den fra motorsykkelens ledningsnett. Fjern boltene fra omkretsen av dynamo dekselet ved hjelp av en pipenøkkel. Trekk dekselet bort fra motoren og la eventuelle gjenværende oljen renne i avløpet pannen. Fjern dynamoen dekselets pakning og kast den.
3

Vend dynamoen dekke over. Med en unbrakonøkkel, fjerne boltene som fester dynamoen magnetiske statoren til generatoren dekselet. Trekk av statoren ut av dekslet. Sett den nye statoren inn i dekselet og skru det fast med en unbrakonøkkel for å stramme festeboltene. Plasser en ny pakning over dynamo dekselet.
4

Finn dynamoen er svinghjulet rotor på den eksponerte veivakselen. Ved hjelp av en pipenøkkel, fjerne svinghjulet rotorens festeskrue og trekk svinghjulet rotoren ut av veivakselen. Sett inn en ny svinghjul rotor på veivakselen og stram monteringsbolten med en pipenøkkel.
5

Place dynamoen dekselet over svinghjulet rotoren og på motoren. Løst skru dynamoen dekselet er boltene på plass med en unbrakonøkkel til alle boltene sitter lett mot dynamo dekselet. Stram boltene helt, alternerende mellom bolter i et kryss og tvers mønster. Plugg dynamoen inn i motorsykkelen ledningsnett.
6

Fjern motorens oljepåfyllingslokket og sett en trakt i oljen filler. Hell fersk motorolje inn i oljen filler og fjern trakt. Sett inn oljepåfyllingslokket. Tørk bort alle spor av olje fra olje filler, dynamo dekselet og oljepluggen med en ren butikk håndkle. Installer eventuelle kropp eller eksos komponenter fjernet i trinn 1.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107341.html

Previous:
Next:

motorsykler