Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Barber Vintage Festival

The Barber Vintage Festival er en årlig sammenkomst vellykket Barber Motorsports Deler Park i Birmingham, Alabama, SOM också hjem til Barber Vintage Motorsports Museum. Dens formål er "å feire motorsykkel og motorsykkel entusiasme att vi alle deler." Opptil 40.000 entusiaster samles for hendelsen årligen. Festival Hendelser

Festivalen finner sted i løpet av de tre helgedager i oktober og drepe en rekke motorsykkel-relaterte hendelser og program. En av de største trekker er Motorcycle Parts Swap Meet, to fulle gjør-det-selv finne den obskure parti de trenger to gjenopprette en vintage, moderne eller utenlandsk sykkel. Andre hendelser inkluderer: en fordel middag og auksjon, gjesteforelesere (teknisk, racing, design og restaurering), den "Century Race" av sykler (Som til minst 100 år), diverse andre raser av en rekke kjøretøy, en Air Show ved AeroShell Acrobatic Team, the Wall of Death stunt show, en auksjon av sykler og deler, og en utstilling av antikke slukningsarbeid kjøretøyer.
Barber Motorsports Park & ​​

Barber Motorsports Park er en av de premiere racing anlegg i landet for botheration motorsykler og biler. Åpnet i januar 2003, ble det snart en topp plassering for løpene og produktlanseringer av selskaper Som Porsche, Honda, Mustang, Lotus og IndyCar. På sin 740 mål store området, har parken også campingforhold for botheration bobiler og telt, SOM finnene for Vintage Festival.
Barber Vintage Motorsports Museum

Ligger på grunn av Barber Motorsports Park, vert Barber Vintage Motorsports Museum mange av hendelsene og program for festivalen. Hjem til over 1200 vintage biler, var det startade med motorsykkel og Porsche entusiast George Barber i 1995 og flyttet til sin gave plassering i 2003. Med Storste Som samling i Nord-Amerika, det också låner kjøretøyer to museer og utstillinger Internationalt.
.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107622.html

Previous:
Next:

motorsykler