Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan polsk Motorsykkel Wheels

Rengjøring og vedlikehold av motorsykkelen virker som en enkel oppgave. For å gjøre en grundig jobb, krever imidlertid polering din motorsykkelens hjul. Rene, polerte hjul legge sterkt til de gode utseende av en motorsykkel, returnerer den til at bare-kjøpte utseende. Polering hjul er en kort prosess og krever bare grunnleggende renhold verktøy. Du trenger:
varmt såpevann
Rags
Gammel tannbørste
Chrome polsk (eller metall-spesifikk polsk, om ønskelig)
Tire dressing
Vis flere instruksjoner
en

Park motorsykkelen på en flat, ren overflate. Pass på at sykkelen er like stabil og sikker som mulig.
2

Bruk varmt såpevann og en klut til å rengjøre hvert dekk og alle overflater av hjulene. Gjør en god jobb, som polsk bare fungerer godt på helt rene flater.
3

Bruk en gammel tannbørste til å skrubbe kantene og alle sprekker på din motorsykkelens hjul. Hold skrubbe til du fjerner all rust, skitt eller annen oppbygging.
4

Skyll dekkene med rent vann og la dem tørke før du fortsetter.
5

Hell en liten mengde krom polish på en fille. Du kan bruke polish spesifikke for aluminium eller klassisk stål hvis felgene er laget av dette materialet, men krom polish vanligvis gir en lysere glans. Gni forsiktig polsk fremfor alle metalloverflater av motorsykkelens hjul. Sirkel polsk frem og tilbake, jobbe det inn i porene i metallet. Gni raskt med en ren klut før metallet skinner.
6

Hell en god mengde dekk dressing på en klut og spre den over overflaten av motorsykkelens dekk. Gni bandasjen frem og tilbake, å arbeide det inn i porene i gummi. Hold gni til du ser en jevn, selv skinne satt inn begge dekkene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107516.html

Previous:
Next:

motorsykler