Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Yamaha Raider Ytelse Specs

The Raider er en motorsykkel som er produsert av det japanske selskapet , Yamaha . Denne motorsykkelen er ganske makt og er designet primært for komfort og jevn cruiser. Denne motorsykkelen har en dobbel vugge ramme og er anser for å være i full størrelse . Denne motorsykkelen ble først satt i produksjon i 2006 og er fortsatt blir produsert fra og med 2010. Ytelse

Yamaha Raider er i stand til å nå maksimale hastigheter rundt 125 miles i timen . Den maksimalt dreiemoment nivået på denne motorsykkelen er nådd når motoren går på 2500 omdreininger per minutt . Maksimal ytelse ut av denne motorsykkelen er nådd når motoren er på 4500 rpm .
Generelt Motor Specs

Yamaha Raider har en tvilling fødte elektronisk bensininnsprøytning og kjølesystemet anvender luft . Denne motoren er 1854 cc og har to sylindre som har fire ventiler hver.
Annen informasjon

standard overføring av denne motorsykkelen er en fem -trinns manuell som har en multippel - plate våtclutch . Dette betyr drive medlemmer av clutch er forriglet og clutchen selv sitter i en avkjølende smøreolje .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110094.html

Previous:
Next:

motorsykler