Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Forskjellene mellom Slip-on og Full Eksos

Slip-on og full eksosanlegg øke ytelsen. Den beste måten for å øke ytelsen i et firetakts øker strømmen av motoren: å kvitte seg med eksos-og innføring av en frisk gass /luftblanding raskere. Stock eksosanlegg begrense strømmen av brukte gasser, noe som begrenser hestekrefter, men bygningen dreiemoment. Full systemer flyte bedre gjennom hele eksosanlegget. Slip-ons flyt bedre bare på eksos spissen der de er mest restriktive. Overskrifter

slange eller rør der tilbrakte avgasser først la motoren kalles hodet eller hodene. Hver beholder kan ha en eller flere eksosrør. Størrelsen og utformingen av overskrifter er kritisk til inntak /eksos flyt av motoren. Full ytelse eksosanlegg erstatte overskrifter, øke sin flyt. Slip-on systemer utnytte lager overskrifter.
Eksosrør

Hele lengden av eksos-systemet, inkludert topp-og eksos tips, er noen ganger referert til som den "eksosrøret." Spesielt eksosrøret ruter eksos fra topp til eksos tips eller skjerf. Eksosrør også påvirke flyten av motoren. Når du øke flyten i ett område, for eksempel overskriften, vil du oppnå lite eller ingen ytelse hvis eksosen kvalt i et annet område. Så, hvis du gjør header flyten bedre, må eksosrøret for å imøtekomme den store oljemengden å dra nytte av ytelsen spissen. Full systemer kan erstatte røret hvis det er restriktiv. Slip-on systemer utnytter aksjen røret.

Eksos tips

Eksos tips tjene til å dempe lyden. De påvirker også den kraft egenskapene til motoren. På lager eksosanlegg, er eksos spissen den mest restriktive delen av eksos. Slip-on-systemer erstatte eksos spissen. De ikke øke flyten av eksosrøret eller header, disse elementene forblir lager
Ser

Motorsykler er i stor grad om utseende.. Med motorsykkel ytelsen langt overgår en rytter evne til å bruke det hele på gaten, og legger ytelsen til en allerede høy ytelse maskin er ofte utelukkende basert på det estetiske. I de fleste (men ikke alle) systemer, er utseendet på en ettermarkedet, full eksos-systemet ikke vesentlig annerledes enn en aksje system. Den store forskjellen i utseende avdelingen kommer fra eksos spissen som blir endret i begge systemer. Men hvis estetikk er din primære motivasjon, vil slip-ons levere for billigere.
Sound

utseendet på et eksosanlegg er ikke bare estetisk. Aficionados av biler og motorsykler både kjenner en godt avstemt motor når de hører det. Men de kan ikke høre det hvis det er helt dempet. Hvis det er helt dempet, det er ikke så høy ytelse som det kunne være. Slip-on system vil dramatisk endre eksos notat av motor for mindre penger.
Cost

Forskjellen i pris mellom en full eksosanlegg og en slip-on eksos er vanligvis større enn den ekstra ytelsen oppnås ved en full system.
Verdi

Verdien kommer ned til motivasjonen din. Hvis du ønsker litt mer plass-of-the-pants rush, en stor eksos notat og et unikt utseende, en slip-on eksosanlegg vil gjøre. Hvis du skal gjøre rede dager, racing eller bare vil ha mest mulig ytelse du kan få, kjøpe den beste full eksosanlegg du har råd. Det vil trolig se bedre ut enn lager, også.
Resultater

ytelsesgevinster varierer mye. Din ytelse gevinst avhenger også av hvor godt "fløt" aksjen motor er. Hvis det har en restriktiv eksos, kan du ha store gevinster. Hvis det er godt å begynne med, kan du bare få 2 til 3 prosent effekt med en slip-on. En full system vil starte nærmere 10 prosent.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107890.html

Previous:
Next:

motorsykler