Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan å demontere Honda motorsykkel Struts

De struts på din Honda motorsykkel krever vedlikehold fra tid til annen. Mono-sjokk, er like de som finnes på dirt bikes, og to sjokk funnet på landeveissykler, fjernet fra motorsykkelen og demonteres ved vedlikehold av sjokk stang, eller erstatte coil spring og spring seter. Erfarne mekanikere har en egen evne til å ta struts fra hverandre på mindre enn et minutt uten assistanse. Din første go-around på demontering en Honda spankulere er enklere med hjelp av en assistent. Du trenger
Skiftenøkkel
Stor flat skrutrekker
Wood blokk
Liten flat skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Fest en skiftenøkkel mot den store mutter på undersiden av spjeldet justeringsmekanisme (klikkerjust) ved den nedre enden av staget. Stikk enden av en stor flat skrutrekker eller stålstang gjennom nedre sjokk mount under spjeldet adjuster.
2

Hold klokken press på skiftenøkkelen mens du slår sjokk montere mot klokken ved hjelp av skrutrekkeren som en spak. Snu sjokk mount til klikkertrening kategorien på sjokk stang linje med det åpne sporet i demperen adjuster. Spolen våren strekker seg helt på dette punktet, noe som er nødvendig.
3

Stand spankulere oppreist på en trekloss. La begge hendene på toppen av spiralfjæren cap. Trykk ned på dekselet for å komprimere spiralfjær og løse opp spenninger på våren seter.
4

Spør en assistent til å løfte våren seter på hver side av sjokk stang, eller single våren sete, ut av fordypningene på våren cap med en liten flat skrutrekker.
5

Skyv den øverste coil spring dekke av den øvre enden av strut. Skyv skruefjær av den øvre ende av staget. Skyv den nedre våren hetten opp og av den øvre enden av staget.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110890.html

Previous:
Next:

motorsykler