Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner en tennplugg i en Yamaha YFZ450

En Yamaha YFZ450 ATV avhengig av én enkelt tennpluggen å drive motoren. Under normale omstendigheter, er tennpluggen ganske holdbare og kan gi hundrevis av timer med pålitelig service. Men anbefaler Yamaha en månedlig inspeksjon av tennpluggen for å unngå mulige motorfeil forårsaket av en skadet eller sviktende tennpluggen. Hvis tennpluggen er skadet på noen måte, må den skiftes ut umiddelbart. Bare noen få verktøy er nødvendig for å fjerne og erstatte tennplugg, men du må kanskje gjøre noen justeringer til pluggen før det kan installeres. Du trenger:
5 mm unbrakonøkkel
10 mm socket
Stikknøkkel
16 mm Plugghetter
CR8E tennplugg
Gap verktøyet
Momentnøkkel

Vis flere instruksjoner
en

Lås setet ved hjelp av utløseren på baksiden av setet. Løft baksiden av setet opp, og trekk den bort fra ATV.
2

Skru både øvre drivstoff tank dekke bolter, som ligger under styret, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel. Skru den nedre drivstofftanken dekselet bolter, ved hjelp av en pipenøkkel og en 10 mm-kontakten. Løft drivstofftanken dekselet litt, og trekk den deretter mot baksiden av ATV før det kan fjernes helt.
3

Skru festeboltene fra venstre og høyre sidedeksler, som ligger under drivstofftanken og ATV sete rails, ved hjelp av en pipenøkkel og en 10 mm-kontakten. Trekk sidedekslene bort for å få tilgang til drivstofftanken festebolter og motoren.
4

Skru av øvre drivstofftank bolter, som ligger foran styret på ATV ramme, ved hjelp av en 5 mm Allen skiftenøkkel. Løft den fremre drivstofftanken dekke bort fra drivstofftanken. Skru den nedre drivstofftanken festeboltene fra ATV seteskinnene, ved hjelp av en pipenøkkel og en 10 mm-kontakten. Sett tank drivstoff ventilen til "Off" posisjon, og trekk deretter bensinslangen ventilutløpet. Løft bensintanken av ATV.
5

Reach mellom ATV seteskinnene og ta tak i tenningen coil, plassert på toppen av motorens sylinder. Trekk tennspolen av tennpluggen. Skru ut tennpluggen, ved hjelp av en pipenøkkel og en 16 mm Plugghetter.
6

Sjekk den nye CR8E tennplugg gap, ved hjelp av et gap verktøyet. Din YFZ450 krever et gap spekter av 0.028 til 0.031 tommer. Hvis tennpluggen gapet er ikke innenfor dette området, bøy tennpluggen sin elektrode noe med gapet verktøy og kontroller gapet.
7

Skru tennpluggen inn i motoren for hånd. Trekk til tennpluggen til 9,4 fot-pounds, ved hjelp av en momentnøkkel og en 16 mm pipenøkkel. Skyv tennspolen over toppen av tennpluggen.
8

Monter drivstofftanken på ATV. Skru den nedre drivstofftanken festeboltene på plass med en pipenøkkel og en 10 mm-kontakten. Stram de nedre festeboltene til 5,1 fot-pounds, med en momentnøkkel. Plasser den fremre tank dekselet over tanken, og deretter skru de øvre festeboltene på plass med en 5 mm unbrakonøkkel. Skyv drivstoff slangen på drivstoff ventilutløpet.
9

Monter venstre og høyre side dekker på ATV rammen. Skru av sidedekselet festeboltene på plass med en pipenøkkel og en 10 mm-kontakten. Stram alle sidedekselet festeboltene til 5,1 fot-pounds, ved hjelp av en momentnøkkel
10

Skyv drivstofftanken dekselet over drivstofftanken og rundt styret. Skru de øvre festeboltene på plass med en 5 mm unbrakonøkkel. Skru den nedre festeboltene i ATV ramme, med en pipenøkkel og en 10 mm-kontakten.
11

Slip setets montering tungen under bunnen av drivstofftanken, og senk setet på seteskinnene. Trykk ned på baksiden av setet til setet går i lås.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111079.html

Previous:
Next:

motorsykler