Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Skift olje i Polaris Sportsman 500

Som en av de mest grunnleggende oppgaver i å opprettholde en Polaris Sportsman 500 ATV, oljeskift og filter ville synes å være enkelt. Selv om ikke spesielt vanskelig, drenering av olje fra oljetanken og veivhuset er en utfordring for en ny ATV eier. Du trenger ikke spesialverktøy, som en vanlig verktøysett vil være nok, men sette av minst en time å fullføre jobben fra begynnelse til slutt. Du trenger:
Lofri filler
bunnpanne
Stikknøkkel og stikkontakter
remskiveverktøy
oljefilter
2 qts. Polaris 0W40 motorolje
Vis flere instruksjoner
en

Park ATV på et plant underlag og sett på parkeringsbremsen. Start ATV motor og la den gå i stedet for tre minutter og slå den av.
2

Fjern setet, ved hjelp av setet utløsermekanismen. Dra tappen på baksiden av venstre ramme dekke av rammens maljen. Dra luken til baksiden av Polaris til dekselet tungene slipper fra drivstofftanken. Sett dekselet til side.
3

Skru peilepinnen fra oljetanken til venstre på Polaris. Tørk av peilepinnen med en ren, lofri klut. Sett peilepinnen til side.
4

inn en bunnpannen under oljetanken. Nå under venstre gulvbord og skru av oljetanken er bunnpluggen med en pipenøkkel. Pluggen er på bunnen av oljetanken, som vender mot forhjulet. Rengjør pluggen med en lofri fille. Skru tappepluggen tilbake på oljetanken etter at det er tappet, med en pipenøkkel.
5

Flytt bunnpannen til høyre side av ATV. Skru ut pluggen fra nedre høyre side av motorens veivhuset, med en pipenøkkel. Rengjør pluggen med en lofri fille. Skru tappepluggen tilbake på veivhuset etter at det er tappet, med en pipenøkkel.
6

Skru av oljefilteret fra venstre side av motoren, ved hjelp av en stropp skiftenøkkel. Renne noe olje igjen i oljefilter og olje pumpe inn i bunnpannen. Tørk av olje pumpens parring overflate med en lofri fille for å fjerne eventuelle rester eller oppbygging.
7

Coat det nye oljefilteret O-ring med Polaris 0W40 motorolje. Skru oljefilteret på oljepumpe for hånd til den er ligger tett mot veivhuset. Stram oljefilteret en ekstra kvart omdreining, ved hjelp av en stropp skiftenøkkel.
8

Hell 2 liter Polaris 0W40 motorolje inn i oljetanken. Skru peilepinnen inn i oljetanken.
9

Start motoren og kontroller oljetappepluggene og olje filter for lekkasjer. Stopp motoren og stram tappepluggene eller filteret hvis du merker noen lekker. Tørk opp eventuelt oljesøl med en lofri fille.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107619.html

Previous:
Next:

motorsykler