Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

DIY hjul balancer

Ubalansert dekk kan bli skadet raskere enn balanserte dekk, noe som kan forkorte deres levetid samt innflytelse kjørekomfort. Riktig balanserte dekk er derfor viktig i enhver kjøretøy, inkludert motorsykler. Selv bilverksteder har de verktøyene som kreves for å balansere motorsykkeldekk, kan det bli kostbart for en så enkel prosedyre. Et alternativ er å omgå bilverkstedet ved å balansere dekkene selv med ditt eget hjul balanserer. Du kan bygge en billig hjul balanserer ved å benytte verktøy og materialer du kan finne på de fleste jernvareforretninger. Du trenger: 2 Ferieleiligheter, 13 1/2-inch 2-by-4 brett
to stykker, fire-by-9-tommers kryssfinerplater (1/4-tommers tykk)
to to -by-fire plater, 8-inches
4 Sheetrock skruer, 3-tommers
8 Sheetrock skruer, 1/2-tommers
2 metall vinkler, to-tommers (3 1/2-inches lang)
4 kulelager, 1614-DCSR12
Drill
Drill bits
Pencil
vinkelsliper
4 hex cap skruer, 3/8-inch (3/4-inch lang)
4 sekskantmutrene
Vis flere instruksjoner
en

Plasser en av de åtte-tommers, to-by-fire platene på et flatt underlag. Plasser en av de 13 1/2-inch styrene mot slutten av 8-tommers, 2-by-4 plater, slik at den du feste står oppreist på flatt underlag. Fest bordene sammen med to 3-tommers skruer.
2

Plasser andre 8-tommers, 2-by-4 plater på et flatt underlag. Plasser de 4 x 9 tommer finerplaten mot slutten av den 8-tommers bord. Sentrer 4-by-9-tommers bord mot 8-tommers bord og bruke to en 1/2-inch skruer for å feste platene til hverandre.
3

Place styret opprettet i trinn 2 slik at 4-by-9-tommers kryssfiner bord er sentrert mot 13 1/2-inch oppreist styret fra Trinn 1. Bruk to 3-tommers skruer for å feste platene til hverandre.
4

Drill to hull i bunnen av en av de to-tommers metall vinkler ved hjelp av en 1/8-tommers bor. Fest Metallisk vinkel til oppreist bord med to 1 1/2-inch skruer. Den oppreist andel av metallet vinkelen skal møte 8-tommers bord festet direkte til oppreist styret.
5

Lag et merke ca 1,6-inches fra hver ende av den øverste delen av den 2-tommers Metallisk vinkel. Dette vil forlate om 1/4-inches i midten av metall vinkel.
6

Bruk en vinkelsliper til å slipe den lille, 1/4-tommers delen i midten av metall vinkel inn en halv-sirkel skjemaet. Dette vil gi klaring for motorsykkelens aksel.
7

Bor et 3/8-inch hull på hver ende av metall vinkel nær 1/4-tommers midtseksjonen slik at de to hullene har tilnærmet 1/4 tommers mellom dem.
8

Fest lagrene til metall vinkel ved hjelp av 3/8-inch hex cap skruer og hex nøtter.
9

Gjenta prosedyrer fra trinn 1-8 for å opprette en ny hjul balanserer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110622.html

Previous:
Next:

motorsykler