Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

CRF 250 Dual Eksos Fordeler

Honda inntog i 250 cc motocross klasse overført fra fra to-takts CR250 til fire-takts CRF250. CRF vedtatt en twin eksosanlegg. I tillegg til det lager-systemet, flere etter-markedet ytelse produsenter gjør til og med høyere ytelse dobbelt eksos oppgraderinger for CRF. Lager eller etter-markedet, kommer resultatene først og fremst i kraft og dreiemoment. Hode Flow

Nøkkelen til å bygge hestekrefter i en fire-takts motor er å maksimere hodet flow: bringe frisk gass /luft kostnad inn i forbrenningskammeret, forbrenning det og utstøter det gjennom eksos-porter. Jo bedre flyt hoder, jo større den maksimale potensiale hestekrefter. Men når avgassen forlater eksosporten, eksossystemet kan likevel være en begrensning. Det må romme det maksimale strømning av hodet. Dual eksosanlegg kan romme høyere head flyt, noe som øker den maksimale potensielle kraften i motoren.
Hestekrefter

Stock CRF 250s fikk hestekrefter med dobbel eksos. Hvert år gjør Honda små endringer i CRF som ofte matche endringer i stempel, ventiler og hodet til eksos tuning. Mens eksosen kan være bare en av mange endringer for å øke kraft, hvis isolert, ville det i seg selv øke maksimal hestekrefter.
Torque

I fire- takts motorer, som CRF 250, blir maksimal hestekrefter oppnås ved maksimal strømning. Imidlertid er maksimalt dreiemoment oppnås ikke ved maksimal flyt. Lengden på eksosrør spille en del på trimming av dreiemomentet en motor. Å ha to, mindre eksos, snarere enn en større en, åpner for kortere eksos og mer fleksibilitet i utformingen av lengden på eksosen for å maksimere dreiemoment med eksos bølger.
Sentralisert Mass
< p> En annen fordel med å ha to kortere eksosrør i stedet for ett større rør og eksos beholderen er sentralisering av masse. Motoren er sentrum av massen på CRF. Fordi massen av det nye systemet er nærmere sentrum av masse, forbedrer det litt håndtering og manøvrering av CRF.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110621.html

Previous:
Next:

motorsykler