Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Yamaha Roadliner Spesifikasjoner

Yamaha Roadliner ble produsert i 2007 som en del av selskapets cruising linje av motorsykler. Den Roadliner har en lav profil og strømlinjeformet design for et klassisk utseende som er kombinert med moderne teknologi og motordeler. Dette gir ryttere med kraft og ytelse ikke vanlig med kryssere av denne størrelsen. Motor

Yamaha Roadliner idrett en fire-takts, luftkjølt V-twin-motor plassert ved 48 grader. Den siden overhead cam motor har fire ventiler per sylinder. Total hestekrefter for motorsykkelen er 90 på 4750 omdreininger per minutt. Maksimalt dreiemoment måler 114,4 ft lbs ved 2500 rpm. Boring og slaglengde for de tørre sump smurt motoren priser på 3,93 inches ved 4.64 inches. Fuel er levert til motoren med en twin-boring innsprøytningssystem med en gass stilling sensor.
Transmission and Chassis

Girkassen for Yamaha Roadliner er et manuelt forskjøvet femtrinns med en våt, multippel-plate clutch. Overføringen endelige stasjonen er belte-drevet med elektronisk start-system. Den Roadliner chassis er en aluminium dobbel vugge med en 1,81-tommers teleskop gaffel forstilling med justerbar forspenning. En link-type Monocross svingarm fungerer som sykkelens bakhjulsoppheng. Total reisetid i inches for og bakhjulsopphenget måler 5,1 inches og 4,3 tommer, henholdsvis.

Bremser og kjøretøy Dimensjoner

Dual 11,7-tommers skivebremser med fire-stempel calipers gir bremsekraft for motorsykkelens forhjul. En enkelt 12.5 tommer skivebremse med en en-stempel caliper tjener til å stoppe av bakhjulet fremdrift. Total lengde av Roadliner er 101,6 inches, med en bredde på 43,3 inches. Byggehøyde måler 44,3 inches, med en setehøyde på 28,9 inches. Akselavstanden for motorsykkelen måler 67,5 inches. Den totale bakkeklaring for Yamaha er 6,1 inches, med en tørrvekt av 705 pounds.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107861.html

Previous:
Next:

motorsykler