Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik Bygge en XR600 Engine

Den ærverdige XR600 er uten tvil en av de tøffeste off-road motorsykler noensinne laget. Mens de ensylindrede firetaktere kan ta mye av misbruk, som enhver annen motor, kan de slites ut eller brekke. Motor ombygging er først og fremst om å erstatte eller resurfacing slitte lageroverflater - inkludert lagrene i motorene. Ved ombygging Honda XR600 folk flest benytte anledningen til å oppgradere motoren med ytelse deler, i tillegg til ferske lageroverflater. Det er viktig at eventuelle ytelse deler bli matchet å arbeide i samklang, for eksempel nye stempler og kammer. Den vanligste gjenoppbygging på ensylindret motorsykler som XR er å gjenoppbygge den øverste enden av motoren kobler stangen opp. Du trenger
Shop stand
XR600 gjenoppbygge kit
metriske skiftenøkler
Shop fille
Zip bånd
Impact driver
Ring komprimering verktøyet
Honda ventil verktøyet
Momentnøkkel
pakning skrape
pakning løsemiddel
Bladmått
Vis flere instruksjoner
en

Sett din motorsykkel på på en butikk stativ. Slå av drivstoff petcock. Fjerne setet, gass tank, eksos og forgasser. Å holde forgasseren ut av veien, kan du fjerne forgasseren kabelen, og bemerker wirejusteringen forhånd. Digitale fotografier er nyttig gjennom hele prosessen.
2

Trekk ut tennpluggen.
3

Fjern ventildekselet bolter. Ventilen dekselet på XR600 er en støpt magnesium sak som ser veldig lik hodet fins. Sett den til side på en butikk fille.
4

forsiktig rotere motoren ved bruk av kick-start hendelen til du kan se master koblingen i timing kjeden. Skru enden av en lang båndene via en lenke av kjeden på begge sider av kammen tannhjulet, slik at kjedet ikke kan falle ned i tilfelle. Tilbake master koble av med en flat skrutrekker. Vær forsiktig så du ikke mister det. Koble fra kjeden.
5

fjerne hodet bolter. Fjern forsiktig hodet. Du må kanskje bruke litt press sidelengs for å få pakningen selene for å slippe. Løfte hodet av og over stempelet. Når sylinderen er nesten fri av stempelet, vikle en tung butikk håndkle rundt stempel-skjørt, slik at det ikke oppstår skade når stemplet går klar av sylinderen.
6

Fjern gripestiften og stempelet.

7

Fjern ventil fjærer og ventilpakker fra hodet med en Honda ventil verktøyet.
8

Fjern kameraer i hodet.
9 < p> ren hver av de sammenpassede flater hode: motorblokken, sylinder bunn og topp, varme bunn og topp, og ventildekselet. Bruk en skrape og pakning løsemiddel.
10

Ta hele øvre enden til en motorsykkel maskin butikk å bore sylinderen og hodet til din kit spesifikasjoner. Avhengig av ombygging og kit, maskinisten på butikken kan også maskin dine ventil porter. Maskinisten bør også sørge for at ringene blir gapped riktig.
11

Installer nytt stempel, gripestiften og ringer. Du kan trenge et spesielt verktøy for ring installasjon.
12

Installer sitter tett og /eller pakningen i gjenoppbyggingen kit til motorblokken.
13

Pakk stempel skjørt igjen. Bruk en ring komprimering verktøy for å skyve den nylig maskinert sylinder over nytt stempel.
14

Stram sylinder bolter, deretter gradvis trekk dem til fabrikken dreiemoment spesifikasjoner.
15

erstatte cams, rockere og ventil fjærer i hodet.
16

Plasser toppakning på dekket av brennkammeret. Sett på hodet, treing av zip-tied timing kjeden gjennom timing akselen. Re-moment hodet til fabrikkens spesifikasjoner.
17

Refasten timingen kjeden og master link.
18

Slå av motoren ved kick starter, sakte, flere revolusjoner med av tennpluggen fortsatt fjernet. Juster ventilslagjustering på hver ventil til spesifikasjonene for de nye cams med bladsøker.
19

Bytt ut ventilen pakningen og dekselet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111542.html

Previous:
Next:

motorsykler