Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan ta karbohydrater Off på en CB 900 C

En Honda CB900C er forgassere er sentrale elementer i å gi drivstoff til motoren sin. Hvis riktig vedlikeholdt, en CB900 er Keihin konstant hastighet forgassere er pålitelige og arbeide med svært få problemer. Problemer kan oppstå som regelmessig vedlikehold slacks av. Gammelt drivstoff og skitt kan tette de forgassere 'passasjer og jetfly, begrense flyten av drivstoff og hindre motorsykkel fra å kjøre. Lite kan gjøres for å avhjelpe situasjonen uten å fjerne forgassere helt. Utpakking av forgassere er ikke så vanskelig som det kan virke, som CB900C er rammen gir nesten ubegrenset tilgang etter litt demontering. Du trenger
12 mm fastnøkkel
10 og 12 mm socket
Stikknøkkel
Phillips skrutrekker
Container
Flat skrutrekker
10 mm fastnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Park motorsykkelen på sitt senter stand. Fjern både rammen dekker fra CB900. Ta tak i sidene på dekselet og trekk den bort fra gummituter på motorsykkelens ramme.
2

Løsne festeboltene på begge sider av motorsykkelens sete, plassert nær den bakre støtfanger sin støtte rails, ved hjelp en 12 mm fastnøkkel. Løft baksiden av setet opp og trekk den til baksiden av motorsykkelen inntil tang under nesen på setet er frigjort fra rammen.
3

Vri bensinkranen, plassert på nederste venstre side av drivstofftank, til "Off" posisjon for å stoppe drivstoff. Fjern bolten på bunnen av tanken med en 12 mm tilslutning og en pipenøkkel. Hev drivstofftanken base av rammen og trekk drivstoff linjen av tankens ventilen. Trekk drivstofftanken mot baksiden av motorsykkelen inntil den er frigjort fra gummi-innlegg nær sykkelstyret.
4.

Løsne luftboksen festebolt, som er plassert på forsiden av setets monteringsskinne og ved bunnen av brennstofftanken (når den er montert), ved hjelp av en 10 mm tilslutning. Løsne alle fire klemmer feste luften boksen til forgassere med en stjerneskrutrekker. Skyv luften boksen bort fra forgassere.
5

Drain forgassere 'gjenværende drivstoff forsyning i en liten beholder. Plasser beholderen under hver forgasser. Skru avløpet skruen på bunnen av forgasseren med et flatt skrujern for å tappe drivstoff. Skru den skruen og flytte til neste forgasseren. Gjenta inntil alle fire forgassere har blitt drenert.
6

Løsne alle fire klemmer fester forgassere til motoren, med en stjerneskrutrekker. Trekk forgassere av motoren og ut fra venstre side av motorsykkelens ramme. På dette punktet, vil de forgassere bare festes til motorsykkelen ved choke-og kabler.
7

Løsne den lille skruen som fester chokekabelen til forsiden av forgassere, med en stjerneskrutrekker. Trekk choke kabelen bort fra forgasseren. Løsne gassvaieren justerbar 'låsemuttere med en 10 mm fastnøkkel. Snu kabel justerbar klokken for å løsne throttle kabler, og trekk kablene av forgasseren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110401.html

Previous:
Next:

motorsykler