Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan fjerner jeg tennplugger på en Buell ?

Buell motorsykler er produsert av Harley - Davidson . En Buell er en sport motorsykkel som er laget for Harley -entusiaster som ønsker noe annerledes. Motoren størrelse, karosseri og antall tennplugger vil variere mellom modellene. På alle Buell motorsykler , tennpluggene er på toppen av motoren på høyre og venstre side. Du kan identifisere tennpluggen av gummi ledningen og kontakten i fri sikt på toppen av motoren . Fjerne tennplugger på en Buell er en ganske enkel jobb . Du trenger
Motorsykkel Plugghetter
Ratchet
Vis flere instruksjoner
en

Parker Buell motorsykkel på rent , jevnt underlag . Få på ett kne mot motoren. Du må gjøre dette på begge sider av motoren for å fjerne alle pluggene . Buell motorsykler har enten to eller fire tennplugger, en eller to på hver side .
2

Dra gummi -kontakten på toppen av tennpluggen . Koble kontakten til skralle ved å plassere det firkantede hullet på kontakten på stammen på skralle . Skyve dem sammen til du hører en snapping lyd.
3

Plasser kontakten på toppen av metallet stammen på tennpluggen som stikker ut fra motoren. Bruk skralle og socket å slå tennpluggen mot klokken til den løsner fra motoren . Trekk støpslet fra motoren . Gjenta prosessen for de resterende plugg eller plugger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108275.html

Previous:
Next:

motorsykler