Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Juster Cam Chain på en Yamaha XS1100

Yamaha XS1100 ble produsert 1978-1984 og var Japans første "super bike". Dens firesylindret, dual-overhead-cam motor drevet XS1100 til tidligere uhørt hastigheter for en sykkel i denne perioden. Den XS1100 kom lastet med funksjoner som kardandrift, skivebrems foran, elektronisk tenning, og full instrumentering. Selvfølgelig er en dual-overhead-cam motoren ikke vedlikeholdsfri. Regelmessige cam-kjeden er nødvendig å justere hver 3000 miles. Du trenger
Tennpluggnøkkel
5 mm Hex fastnøkkel
Skiftenøkkel
10 mm Kombinasjonsnøkkel
12 mm Kombinasjonsnøkkel
Momentnøkkel
Show Mer Instruksjoner
en

Fjern alle fire tennplugger med tennpluggnøkkel.
2

Fjern motorens svinghjul deksel på venstre side av motorsykkelen ved å fjerne de fire feste skruene med en 5 mm hex fastnøkkel.
3

Drei motoren i klokkens retning ved hjelp av en skiftenøkkel på torget mutteren på svinghjulet. Stopp når de faste pekeren på linje med "C"-merket på svinghjulet. Hvis du går forbi merket, fortsette å vri motoren i klokkens retning en annen fullstendig revolusjon, vil som sikkerhetskopiering i en mot klokken slakke spenningen på timing kjeden.
4

Finn cam- kjedestrammer mot fronten av motorsykkelens motor mellom andre og tredje eksosrør. Løsne mutteren på strammeren er justering bolt med en 12 mm fastnøkkel, løsne deretter justere bolten med en 10 mm fastnøkkel. Våren ligger inne strammeren vil regulere spenningen på timing chain automatisk.
5

Stram justere bolten på strammeren til 4,3 ft lbs. og låsemutteren til 6,5 ft lbs. med en momentnøkkel.
6

Sett svinghjuldekselet. Træ festeskruene i hånd med klokken, deretter ferdig stramme med en 5 mm hex fastnøkkel.
7

Tråd tennpluggene tilbake i hånd, være forsiktig med å kryss-tre dem . Trekk til tennplugger med tennpluggnøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106959.html

Previous:
Next:

motorsykler