Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Den beste måten å fjerne rust fra en motorsykkel

Rust fjerning er en felles utfordring for alle som ønsker å gjenopprette eller vedlikeholde en motorsykkel. Metal rammer er utsatt for rust, spesielt hvis den kjøres i dårlig vær eller lagres i et kaldt, vått miljø. Enten det er å fjerne små flekker av rust som de oppstår eller gjenoppretter en sykkel med en betydelig rust problem, kan enkle trinn holde noen motorsykkel rust-fri og ser sitt beste. Finn Rust

Komme til det berørte området kan være halvparten av utfordringen. Hvis det er rust på de nedre eller indre deler av rammen, kan det være nødvendig å demontere motorsykkel ved å fjerne motoren og andre komponenter. Bruk et diagram eller gjøre forsiktig notater for å sikre at du vil være i stand til å montere motorsykkel når rust er fjernet.
Fjerne Rust

Før faktisk fjerner rust, vaske det berørte området med såpe og vann for å fjerne skitt eller olje. Tørk området med en ren bomullsklut. Ved hjelp av en grov verktøy som en slipende pad eller stålbørste, gni av så mye rust som mulig. Fukte den rustne overflaten eller slipende verktøy vil bidra til å fjerne noen ekstra smuss og holde støv fra å gå ut i luften mens du arbeider. Gradvis jobbe deg ned til verktøy med en mindre grov overflate, som stålull eller fint sandpapir. Polering kluter kan brukes til å jevne ut overflaten på slutten, eller å fjerne rust fra områder som kan være vanskelig å nå, slik som ledd i motorsykkel er rammen.
Alternatives

et oksyd konvertering væske kan brukes på en hvilken som helst rust som ikke kan bli fjernet ved å pusse alene, eller i de tilfeller hvor rust ikke er mulig å nå. Dette produktet vil nøytralisere den rust og gir en glatt overflate som deretter kan males over. I tilfeller av rust på glatte metalloverflater, for eksempel rustfritt stål, begynne med et mindre grovt verktøy for å unngå å fjerne for mye av den opprinnelige finish.
Etterbehandling

gang rust er fjernet, er det motorsykkel klar for detaljering og etterbehandling. Påfør en spray-on basen primer etterfulgt av flere strøk med maling, slik at hvert strøk tørke i henhold til maling produsentens spesifikasjoner før du går videre. Bruk polering forbindelser på glanset metalloverflater som ikke krever maling. For å hindre fremtidig rust, voks de malte overflater og til og rengjør motorsykkel ofte for å unngå skade på den ferdige overflaten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106958.html

Previous:
Next:

motorsykler