Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer SAI Block Off Plater på en Triumph S3

Også kjent som Speed-Triple, har Triumph S3 en tresylindret 1050 cc motor med elektronisk bensininnsprøytning. Sekundær Luftinntak (SAI) i injektorene er konstruert for å overholde utslippskravene ved å re-sirkulerende avgasser og redusere CO2. Selv SAI engineering er nødvendig i mange lokaliteter, begrenser det også topp hestekrefter med ca 10 prosent. Alvorlige ryttere kan oppnå maksimal hestekrefter av Triumph S3 ved å installere SAI block-off plater fra et kit. Jobben krever mekanisk kompetanse, elektronisk tuning utstyr, og kunnskap om bensininnsprøytning. Du trenger
Triumph S3 service manual
SAI block-off plate kit
Standard verktøy
Flytende pakning
Momentnøkkel
EFI programmerbar tuner
Vis mer Instruksjoner
en

Park motorsykkelen på sitt senter stand. Fjern rytterens sete og koble kablene fra batteriet.
2

Slå av drivstoff petcock på undersiden av bensintanken. Løsne klemmen som fester petcock drivstoffslangen til drivstoffpumpen. Trekk enden av snøret opp av drivstoffpumpen for hånd. Sett tanken til side.
3

Løsne klemmen på inntaksslangen på luften boksen. Trekk slangen av boksen for hånd. Fjern luften boksen.
4

Løsne SAI slangene fra siv ventiler på cam dekselet. Løsne og fjern skruene som fester ventilen dekker til cam dekselet. Løft av ventilen dekker å få tilgang til SAI åpninger på injektorene.
5

Plasser SAI block-off plater oppå SAI åpninger på injektorene. Bestem toppen og bunnen av platene ved å snu hver over, om nødvendig, til offset bolt portene på platene på linje med hullene hvor ventil dekke bolter ble fjernet.
6

Påfør flytende pakning til bunnen flater av SAI block-off plater. Trykk på hver plate på plass oppå en SAI åpning på en injektor.
7

Fjern siv ventiler fra cam dekselet. Installer pluggene fra SAI kit inn i havnene hvor siv ventiler ble fjernet.
8

Plasser ventilen dekker toppen av cam dekselet. Træ ventil dekke boltene på plass for hånd. Stram boltene til anbefalt moment oppført i Triumph S3 service manual.
9

Sett luften boksen og koble vannslangen for inntak til boksen. Installere gasstanken og koble drivstoffslangen til drivstoffpumpen. Slå på drivstoff petcock. Start motoren og la den gå på tomgang ved normal driftstemperatur.
10

Koble en EFI programmerbart tuner til den elektroniske kontrolleren (ECU) på motorsykkelen. Sett EFI tuner til "Non-SAI" og tilbakestille tenning timing ved å programmere den anbefalte innstillingen inn i EFI tuner. Koble tuner fra ECU når stemmingen er fullført.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111445.html

Previous:
Next:

motorsykler