Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik gjenoppretter Harley Davidson Wheels

Harley Davidson er en klassisk amerikansk motorsykkel, som har mange fine oppdaterte funksjoner på ulike modeller for sykler. Når man kjører på en Harley, det er mange fordeler som biler ikke har. Harleys kan gå på grusveier og ned små smug, avhengig av beliggenhet. En ting som en Harley Davidson er kjent for er dens mag hjul, som er en lettere hjul belagt med metall-legering. Siden en Harley hjul er utsatt for skitt og veien tjære akkurat som bilen hjul, vil de må rengjøres regelmessig, for å eliminere skitt buildup og overflate punktering i tilfelle av grus. Du trenger:
Mag hjul spray
Gamle fille
Lett oppvask såpe
Gummi hansker
Skurebørste
Bucket
Wheel polish
Store myke kluter
lammeull mitt
Kopier eller akryl voks
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp mag wheel spray fra en motorsykkel eller bil etablering. Spray hjulene på Harley med mag spray, og pass på å tilstrekkelig dekke hjulet med spray.
2

Ikke vær redd for å bruke flere lag med spray ved behov. Sprayen er skånsom nok til å brukes på lettmetallfelger og vanlige hjul som ikke er av den mag kvalitet. La spray absorbere inn i dekket for ti til tjue minutter før tørke det av med en grov, gammel fille.
3

Bruk mild oppvask såpe blandes i en bøtte med vann. Pass på at vannet ikke er varmt, akkurat varm nok til å forsiktig bryte opp smuss når du skrubbe. Bruk den mest skånsomme formelen for oppvaskmiddel du kan finne, for dette kan påføres rikelig, uten å skade dekkene. Ta på gummihansker, og dypp en skurebørste i bøtte blandet med vaskemiddel.
4

Pass på at vannet er såpevann. La såpen suge inn i børsten. Skrubb dekkene med børste og såpevann kraftig, inntil all skitt på overflaten er fjernet. Gjenta om nødvendig med rent vann og såpe, og skyll med en hageslange. Tørk av metalldelene dekket med et håndkle, for å eliminere rusting.
5

Beskytt hjulene når de er rengjort og tørr med hjul polsk. Bruk den typen ment for mag hjul, eller en vanlig motorsykkel hjulet polish for de syklene som ikke har lettmetallfelger.
6

Tilsett en liten mengde til en stor myk klut og gni inn hjulene, inntil de er fullstendig belagt. La den polske tørr på hjulene. Buff rattet etter den polske er tørt med en ren klut eller lammeull mitt, uten å fjerne polish. Polsk bidrar til å beskytte hjulene mot smuss og skarpe grus, og gjør at hjulene til å vare lenger.
7

Rengjør og polerer krom deler på Harley hjulene med pastavoks. Pastavoks kan kjøpes fra Harley forhandlere, eller automotive sentre. Plasser en liten mengde voks eller en større mengde av akryl voks på en ren, myk klut, og gni sjenerøst på krom til overflaten smuss fjernes. Vend klut over, og buff de resterende polsk bort til krom skinner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110728.html

Previous:
Next:

motorsykler