Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer Frame Sliders på en 2005 CBR600RR

Mens de fleste ramme glidere er lett boltet på plass, kan installasjonen være en vanskelig oppgave for de fleste CBR600RR eiere. Kompliserer saken er den nødvendige endring av CBR mellomledere kåpe paneler, laget ved å kutte hull i platen slik at glideren er plast puck å forlenge utover. Feilaktig måling på det punktet av å kutte Fairings kan være katastrofalt, som krever en heftig investering i et nytt panel. Ved hjelp av en klump av modelleire kan forenkle prosessen for bedre resultater. Du trenger
5 og 10 mm Allen fastnøkkel
Phillips skrutrekker
12 mm socket
Stikknøkkel
Frame slider kit
Modeling leire
1/8-tommers boret selg Electric drill
2-tommers hullsag
300-sandpapir
Vis flere instruksjoner
en

Skru boltene fra venstre og høyre midt fairings med en 5 mm unbrakonøkkel. Trekk midten fairings bort fra motorsykkelen. Fjern pinnene fra innsiden av de midterste Fairings, nær forhjulet, med tuppen av en stjerneskrutrekker.
2

Plasser en flat klump av modelleire på baksiden av hver midten kåpe panel, plassere den mellom den buede delen på baksiden av panelet og kåpen øvre lufteventilen.
3

Løsne høyre øvre motorfeste klype bolt, plassert over kjølevæske reservoaret flaske, med en 12 mm tilslutning. Skru av øvre motorfeste bolten med en 10 mm unbrakonøkkel. Støtte motorfestet bolt mutter som du skrur til bolten med en 17 mm fastnøkkel. Kast bolten.
4

Screw erstatning motorfeste bolt, som følger med rammen slider kit, delvis inn i øvre motorfeste. Hold høyre midt kåpen på plass på motorsykkelen og trykk på bolten hode inn i modelleire.
5

Bor et pilot hull i midten av mark igjen i modelleire av bolt hode med en 1/8-tommers bit og en elektrisk drill. Hold kåpen panel mot motorsykkel og sjekk at pilothull er på linje med bolt hode. Re-bore en annen pilot hull om nødvendig.
6

Skjær en 2-tommers hull inn i midten kåpe panel gjennom pilot hull med en to-tommers hullsag og en elektrisk drill. Rydde opp i eventuelle skarpe kanter rundt hullet med 300-sandpapir.
7

Skru av erstatning motorfeste bolten og skyv lenger frame slider puck over det. Skru ramme slider og bolt på plass med 10 mm unbrakonøkkel. Trekk til bolten mutter med 17 mm fastnøkkel. Stram den øvre motorfeste klype bolt med 10 mm-kontakten.
8

Sett høyre midt kåpen panel på motorsykkel, stramme kåpe bolter med 5 mm unbrakonøkkel. Trykk på plast push-pins på plass på forsiden indre delen av kåpen panel.
9

Installer venstre ramme glideren med samme metode, installere kortere ramme glideren pucken i stedet.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108604.html

Previous:
Next:

motorsykler