Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

No Cut Frame Sliders Vs. Skjær Frame Sliders

Motorsykkel ramme glidere er tilgjengelig i to forskjellige former, racing-style snitt glidere og street-orienterte ingen snitt glidere. Mens hver type har sin egen beskyttende kvalitet, velge riktig ramme slider for motorsykkelen avhenger det meste av din kjørestil og miljø. Funksjon

En ramme slider sin primære oppgave er å beskytte motorsykkelens ramme fra skade ved et lysbilde eller krasjer. Begge former for glidere benytter et plast puck som er montert til en brakett aluminium, hindrer rammen fra kontakt med bakken. Den store forskjellen mellom et kutt eller ingen snitt ramme glideren ligger i måten pucken er montert til motorsykkelen. Skjær ramme glidere krever endring av motorsykkelens fairings - skjære et hull rett over motorfester hvor rammen glideren vil bli installert. Omvendt, strekker en no-cut slider er Sokkelhus utover og utover kåpe, slik at rammen slider til å stikke uten å måtte endre motorsykkelens fairings.
Fordelene

Fordi racing-style snitt ramme glidere er godt nok festet til motorsykkelens motorfester, gir de en høyere grad av motstand mot bøye eller bryte ved støt med veibanen. På den annen side, ingen snitt ramme glidere er enklere å installere for den gjennomsnittlige motorsyklist, slik at rytteren å passe rammen glidere uten å måtte bekymre seg for å kutte hull i sine maskinens dyre Fairings samtidig som det gir tilstrekkelig beskyttelse mot lav hastighet lysbilder.

Hensyn

Installere et sett med snitt ramme glidere krever nøyaktige målinger til riktig justerer og skjære et hull gjennom motorsykkelens kåpe paneler for rammen glidere. En feil måling kan føre til en kostbar feil - permanent skade på en kåpe panel. No-kutt ramme glidere, mens enklere å installere uten å måtte endre Fairings, kan ikke tilby den samme mengde beskyttelse på grunn av utformingen av sine utvidede festebraketter. Mens monteringsbrakettene er festet til motorsykkelens motorfester, er pucken sin forlengelse vanligvis forlot ikke støttes, og skaper en tendens til å bøye eller klippe av helt under en kollisjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107384.html

Previous:
Next:

motorsykler