Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Verktøy for å arbeide på en gammel Harley-Davidson

Arbeide på en eldre modell Harley-Davidson er en hobby plukket opp av MC-entusiaster rundt om i USA. Spenningen ved å transformere en vintage Harley-Davidson fra en rusten, ikke-operative hunk av metall til en fullt restaurert og høy ytelse street machine holder amatører motivert og resten av motorsykkelen kultur i ærefrykt. Å ha de riktige verktøyene for å oppnå en gjenoppbygging eller restaurering av en eldre Harley-Davidson er viktig for å få jobben gjort riktig. Fastnøkkel

Kombinasjonsnøkler er viktig å jobbe på eldre Harley-Davidsons. Syklene bruker en blanding av metriske og standard størrelser, men på den tiden da Harley-Davidson deler var strengt amerikansk-laget, standard var den eneste målesystemet som brukes. Et komplett sett med kombinasjonsnøkler, fra ¼ til 1 cm standard, og en beregning sett 7-36 millimeter ville være ideelt.
Skrutrekkere

Skrutrekkere er avgjørende for fjerning av enkelte deler på motorsykkelen. Både flat-head og cross-head skrutrekkere brukes i alle størrelser. En cross-head skrutrekker brukes for fjerning av setet mens en flat skrutrekker kan brukes til å lirke åpne batteridekselet. Skrutrekkere brukes også for å stramme gassvaieren eller med plastbiten på sykkelen.

Torx Drivere

Torx bits er stjerne-formet drivere som passer på en skralle. Torx hode bolter brukes på motorsykkelen der vibrasjoner forekommer oftere. Torx bolter er brukt over hele motorsykkelen, fra derby dekselet til beltet vakt. Et komplett sett med Torx hode biter bør ha størrelser mellom T5 og T55.
Allen Bits

Allen-bolter er den mest brukte på Harley-Davidsons. De brukes i speilet montering, topplokket og monteringshylsen på styret. De Allen-head stikkontakter passe inn i en ½ - eller 3/8-inch skralle. Allen-head stikkontakter kommer i både standard og metriske, og begge kan være nødvendig for sykkel reparasjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107385.html

Previous:
Next:

motorsykler