Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Motorsykkel Diagnoseprogramvare

Et godt sett med motorsykkel diagnostiske verktøy er en nødvendighet for en motorsykkel rytter. Diagnostiske skanninger kan finne den eksakte problemet og ofte gjør det lettere å fikse motorsykler. Regelmessige motorsykkel diagnostiske skanninger kan også forebygge problemer før de oppstår. TENNINGSSYSTEM Testere

En ohmmeter eller et voltmeter satt til ohm er et godt diagnostisk verktøy for å teste motorsykkel tenning. Disse instrumenter måler motstanden av en elektrisk ladning som sendes gjennom en ledning. På en motorsykkel tennspolen, detekterer et ohmmeter motstanden mellom den lav-spenning-tråden og jord og motstanden mellom den sekundære ledning og bakken. Hvis målingene ikke er enig med spesifikasjoner gitt i manualen, kan en dårlig spiral være grunnen. En profesjonell motorsykkel tenning testeren er også effektive i å påpeke problemer i din motorsykkel tenning. Det fungerer på to-sylinder, ensylindret, fire-takts og MSD puls tenninger. Et enkelt trykk på en knapp setter det for forskjellige testprogrammer, og det sjekker også turtelleren.
Oljenivå Indikatorer

oljenivåbryter er et utmerket diagnostisk verktøy for motorsykkel eiere. Det varsler føreren med et LED-lys når oljenivået er lavt. En Posse Fork oljenivåmåleren måler oljenivået fra 0-300mm med en sprøyte som settes inn i oljetanken. Det fungerer for alle konvensjonelle eller invertert gaffel sykluser. Oljenivåmerket indikatorer har en indikator som viser oljenivået. Noen av de nyere motorsykler kommer med en peilepinnen eller et vindu på oljetanken, noe som gjør oljen sjekk enklere.
Diagnostic Tool Kits

En diagnostisk verktøy kit for motorsykkelen kan spare mye tid og problemer. Verktøyene i settet skal være enkelt å sette opp og bruke, skal fungere på din make av motorsykkel og bør være i stand til å finne de fleste problemer. En referanse bok av standard tester bør være ett av elementene i settet. Mange av disse pakkene inkluderer programvare som tar deg gjennom feilsøking trinn-for-trinn. Settet kan også inkludere et oscilloskop, strømtenger, krokodilleklemmer og multi-meter sonder. Noen diagnostiske kits inkluderer en skanner som leser live data fra batteriet, throttle vinkel, RPM og mer, og har verktøy for å justere tomgang og strupeventil posisjon sensor. Mer spesialiserte kits omfatter utskifting slange kits, forgasser adapter sett, og generelle scanner sett som kobler din motorsykkelens data til datamaskinen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107637.html

Previous:
Next:

motorsykler