Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan justere en frontlys på en Road Glide

The Harley-Davidson Road Glide motorsykkelen er utstyrt med doble frontlykter montert i front kåpe. Mens adgang til hovedlysene generelt krever fjerning av den ytre fairing montering, gjør innstilling av lyskasterne ikke. Justeringen prosedyren skal utføres når frontlysene har blitt erstattet eller hvis hovedlyset ikke ut til å være riktig belyst din reise banen. Hvor lang tid det tar å fullføre denne oppgaven bør være mellom 30 til 45 minutter, avhengig av ferdighetsnivå. Du trenger
Målebånd
Blyant
4,5 mm sekskantnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Sett motorsykkelen på et plant gulv plass innenfor en garasje eller en annen egnet struktur. Rett motorsykkel mot en vegg som ligger 25 meter unna. Har en venn sitte på motorsykkel med kick-stå opp og rytterens vekt komprimere suspensjon.
2

Mål avstanden fra gulvet til sentrum av en av frontlykter med et målebånd. Tegn en horisontal linje på veggen i samme høyde fra gulvet som frontlys.
3

Slå på motorsykkel tenningslåsen og sette frontlyktene til "High-Beam"-innstillingen, dirigere lyset mot merke på veggen.
4

Finn høyre og venstre hex justerbar for frontlyktene på den nederste kanten av den indre kåpe. Slå til justeringsmutterne med en 4,5 mm sekskantnøkkel til sentrum lysstrålen rett fram, på høyde med streken på veggen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107233.html

Previous:
Next:

motorsykler