Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Endre Harley Brake Pads

Bremsene på en Harley-Davidson motorsykkel krever ikke mye i veien for generelle vedlikeholdet, med unntak for periodisk inspeksjon av pads for slitasje for å avgjøre når de trenger å skiftes ut. Pad utskiftingsintervaller vil avhenge av flere faktorer, blant annet hvilken type ridning og hvor hardt bremsene brukes. Når du endrer Harley-Davidson bremseklosser, for sikkerhet pads for både foran og bak bremser bør byttes ut samtidig. Du trenger
Stikknøkkel satt
Sparkel
nye bremseklosser
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
bak Pads
1

Ta av tanklokket på bakre master sylinder for å tillate væske ekspansjon og internt trykk kan frigjøres når målepunktene er trukket.
2

Løsne de små festeboltene (pad-pins) som fester bremsen pads med pipenøkkel. Skyv bladet av sparkel mellom puten og målepunktet. Skyv bøylen tilbake inn i hullet ved å påføre jevnt press med flat kniven.
3

Trekk pin-pads inntil innsiden pad kommer gratis. Ikke fjern pin-pads fra bøylen sko ennå, må du bruke dem til å justere den nye puten
4

Installer nye inni puten i samme retning, med den buede siden vendt. til baksiden av sykkelen. (På Softail modeller kurven må vende opp.) Sett inn pin-pads til du hører et tydelig "klikk". Ikke stram.
5

Skyv utenfor bremsekloss er caliper tilbake inn i hullet med flat sparkel. Kontroller at innsiden pad er godt på plass og nå helt fjerne pad-pins, frigjøre utenfor pad. Installere den nye puten og erstatte pad-pins, strammer dem med momentnøkkel til mellom 180 og 200 tommers-lbs.
Front Pads
6

Løsne, men ikke fjern, de pad-pins med pipenøkkel. Fjern kalipperens festebolter og trekke bøylen forsamlingen fri fra gaffelen.
7

Skyv bøylen tilbake inn i hullet ved å påføre jevnt press med den flate siden av sparkel. Fjern Pad-pins og pads fra bøylen forsamlingen.
8

Installer de nye pads i samme retning. Sett inn pad-pins til du hører dem klikker på plass. Ikke stram. Fest bøylen forsamlingen til gaffelen. Stram toppen (lang) monteringsbolten og deretter bunnen (short). Stram bunnen montering bolt først, deretter den øverste, til mellom 28 og 38 ft-lbs med momentnøkkel. Trekk til pad-pins til mellom 180 og 200 tommers-lbs.
9

Start sykkel, pumpe bremsene til elektrodene kontakt med platen. Sjekk væskenivået og erstatte tanklokket. Prøvekjøre sykkelen. Luft systemet hvis bremsene føler svampete.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109163.html

Previous:
Next:

motorsykler