Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Paint 2-takts motor Fins

Maleri finnene på en to-takts motor kan være en del å rydde opp en eldre sykkel når du får klar til å selge. Det er ikke nødvendig å ta noe fra hverandre ved hjelp av denne metoden, som vil spare tid og gi finnene en ren skarp utseende. Det spiller ingen rolle om motoren din allerede er malt eller ikke, men du er begrenset til fargevalg siden bare maling laget spesielt for høy varme applikasjoner kan brukes. Totaktsmotorer med finnene er luftkjølt og bli varmt nok til å brenne tradisjonelle ikke-varme maling rett utenfor metall. Du trenger
Høy temperatur maling
Masking papir
maskeringstape
Vis flere instruksjoner
en

Mask de områdene du ikke ønsker å male . Dekk dem med klut eller papir og tape noen mindre deler på motoren for å beskytte dem.
2

Expose bare finnene. Med alt annet dekket, bør finnene på motoren ermet bli utsatt.
3

Ren og stålbørste finnene. Gjør ditt beste for å fjerne løs skitt. Vask om nødvendig. Deretter stålbørste finnene lett å sluttføre overflaten før maling.
4

Spray finnene. Bruke høy varme maling, spray på skrå direkte vinkelrett på finnene i orden for maling for å nå mellom hver fin. Dette sikrer full dekning av finnene med smerten. Du ønsker ikke å male i en vinkel siden hver fin ville blokkere maling fra å nå plassen under.
5

La tørke og fjerne maskering. Når malingen er tørr, fjern maskering og kast søppel. Start motoren. Noen røyking kan synes ved første. Dette er normalt så malingen herder på topplokk fins.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110353.html

Previous:
Next:

motorsykler