Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan jeg installerer Lights på en YZ-250 Yamaha?

En Yamaha YZ-250 dirt bike er utviklet primært for motocross racing, ofre fasiliteter som belysning for en lavere totalvekt. Mens gunstig på en racerbane, kan ri en YZ-250 på en åpen sti gjør de fleste rytterne nervøs når solen går ned. Mens legge lys til motorsykkelen kan høres enkelt, vil YZ-250-aksjen elektriske system krever noen endringer før det kan tilstrekkelig kraft både lysene og tenningssystem. Det kan være lurt å ha arbeidet som utføres av en kvalifisert Yamaha tekniker som dette prosjektet krever en viss grad av kjennskap til motorsykkelens motor og elektriske system. Du trenger:
bunnpanne
Hylsnyckel 10 |, 14 og 17 mm kontakter
Eksterne stator kit
avbitertang, Elektrisk tape
Nylon strips
T-tap elektriske kontakten
trakt
Motor olje
Headlight kit, Elektrisk rumpe kontakt
Vis flere instruksjoner
Ekstern Stator Installasjon
en

Tapp av motorens olje-tilførsel inn i en olje-panne ved hjelp av en 14 mm-kontakten for å skru av lokket på bolten fra bunnen av motoren. Ved hjelp av en 10 mm pipe, fjerne boltene langs motorens venstre side. Trekk dekselet og statoren forsamlingen bort fra motoren for å få tilgang til svinghjulet. Fjern svinghjulet mutter og skive med et 17 mm-kontakten.
2

Monter den eksterne stator kit er magnet over svinghjulet, vendt mot magnet finned overflaten vekk fra svinghjulet. Fest magneten på plass med ny skive og svinghjul mutter i settet. Trekk til mutteren med 17 mm-kontakten.
3

Installer pakken erstatning venstre sidedeksel og statoren på motoren, ved hjelp av 10 mm-kontakten for å sette inn og stram boltene rundt ytterste del .
4

Finn statoren ledningsnett på dekselet på venstre side, og det bør være et par gule ledningene og et enkelt rosa ledning. Koble den rosa ledningen til en bolt på motorsykkelens ramme eller motor for å lage en elektrisk bakken for statoren
5

Route en eneste gule ledningen langs rammen og opp til frontlys;. Dette vil tjene som frontlys makt wire. Skjær de resterende gule ledningen med avbiter og forsegle sin ende med elektrisk tape. Denne ledning vil ikke bli brukt. Fest ledningen til motorsykkelens rammen med nylon strips.
6

Bruk en T-tap elektriske kontakten for å spleise den gule ledningen fra den eksterne stator kit AC regulator inn i frontlys makt wire. Koble AC regulatoren brune ledningen til en bolt på chassis eller motor for å lage en elektrisk bakken.
Lysinstallasjon
7

Fjern den fremre nummerskiltet fra styret. Løsne plastbånd fra nummerskiltet og pakke det fra styret. Bruke 10 mm-kontakten, må du fjerne bolten som fester nummer plate til øvre styring åk. Trekk nummerskiltet bort fra motorsykkelen.
8

Monter frontlys, innpakning frontlys kit er gummibånd rundt forgaffelen. Fest endene av stroppene over monteringsskruene krokene i bunnen av frontlys.
9

Koble den gule forsynings-ledninger fra stator til frontlys gule ledningen ved hjelp av en elektrisk rumpe kontakt. Koble frontlys sorte ledningen til en bolt på motorsykkelens ramme for å skape en elektrisk bakken.
10

Start motorsykkelen for å teste frontlys. Sjekk at alle ledninger og jord tilkoblinger er festet hvis frontlys ikke lyser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107390.html

Previous:
Next:

motorsykler