Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endrer jeg Olje på en Yamaha 225?

Siden introduksjonen i 1994 har Yamaha XT225 dual-sport motorsykkel vist seg som en dyktig allround-sykkel. Gi sin rytter med en kompetent on-og off-road ytelse og en problemfri 223 cc ensylindret motor, har XT225 fått en lojal tilhengerskare. Like pålitelig som de kan være, holde en XT225 road-eller skitt-verdig krever jevnlig vedlikehold, og starter med rutine olje og filterskift for å sikre en ren tilførsel av olje til alle tider. Heldigvis, oljeskift er en enkel oppgave som normalt kan gjennomføres på mindre enn en time med grunnleggende håndverktøy. Du trenger
Stikknøkkel
12 og 14 mm støpsel
Motorsykkel stå eller løfte
bunnpannen
Butikk håndklær
6 mm unbrakonøkkel
Oil filter
oljefilterdekselet O-ring
trakt
10W30 SE /F typen olje, 1 qt.
Vis flere instruksjoner
en

Fjern den fremre skid plate fra bunnen av motoren. Ved hjelp av en 12 mm pipe, fjerne boltene som fester skid plate til rammen.
2

Start motorsykkel og la den gå på tomgang i tre til fem minutter for å varme oljen forsyning. Stopp motoren og plasser motorsykkelen på et stativ eller løfte å holde den i oppreist stilling.
3

Skru av oljepåfyllingslokket fra høyre side av motoren. Oljen pumpes ut gjennom avløpet bolten fra bunnen av motoren ved hjelp av en 14 mm tilslutning. La motoren olje til å renne inn i en bunnpanne. Fjern drain bolt er vår, olje skjermen og skive fra motoren og tørk med en klut. Sett oljen skjermen våren, vaskemaskin og avløp bolt inn i motoren. Skru den bolten med en 14 mm-kontakten.
4

Finn oljefilterdekselet på høyre side av motoren. Fjern den nederste skruen fra dekselet ved hjelp av en 6 mm unbrakonøkkel og la eventuelle gjenværende oljen renne ut. Fjern de to gjenværende skruene fra dekslet med en 6 mm umbraconøkkel og dra dekselet bort fra motoren.
5

trekke olje filtrere ut av motoren og erstatte den med en ny olje filter. Inspiser oljefilterdekselet O-ring. Skift ut O-ringen hvis den er skadet på noen måte. Ha olje filter dekselet over motoren og stram til dekslet er skruer med en 6 mm unbrakonøkkel. Tørk bort eventuelt oljesøl med en klut.
6

Sett inn en trakt inn i olje filler halsen på høyre side av motoren. Hell opp til 1 qt. av fersk 10W30 SE /F typen motor olje i motoren. Fjern trakten og tørk bort eventuelt oljesøl før du skrur av oljepåfyllingslokket tilbake på plass.
7

Sett skid plate på rammen, ved hjelp av en 12 mm-kontakten for å sette inn og stram platens bolter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107389.html

Previous:
Next:

motorsykler