Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan skifte olje på en 2005 Harley-Davidson Electra Glide

Harley-Davidson motorsykler kjøres på høy ytelse motorer som krever jevnlig vedlikehold. Den viktigste delen av dette vedlikeholdet er oljeskift. Motor olje i din Harley Electra Glide gir smøring for interne motorkomponenter samt intern kjøling, men over tid blir forurenset med metall flassing, oksidering og andre partikler. Dette fører oljen til å utføre mindre bra på smøring og kjøling, og dermed gir sykkelens motor en vanskeligere tid. Oljeskift på din Harley-Davidson Electra Glide krever noen enkle redskaper og 25-35 minutter av gangen. Du trenger
Motorsykkel oljeskift stå
10 mm pipenøkkel
Oil fange pan
Replacement oljefilter
Vis flere instruksjoner
en

Start Harley og gå for en fem til ti minutters tur. Hvis dette ikke er mulig, bare la sykkelen gå på tomgang i fem til ti minutter. Dette vil gi oljen i motorsykkelen til å varme opp og tynne.
2

Trekk Harley-Davidson på et oljeskift stå og løfte sykkelen. Pass på at sykkelen er ekstremt stabil og støttes.
3

Løsne olje overflow bolt på clutch siden av motorsykkelen ved hjelp av en 10 mm pipenøkkel. Dette vil stoppe vakuum effekt i oljereservoar og la oljen strømme fritt ut av motorsykkelen.
4

Slide en olje fange fat under motorsykkel og fjerne oljen renne bolt i bunnen av clutchen forsamlingen med en 10 mm pipenøkkel .. La all oljen renne ut av motorsykkelen.
5

Finn oljefilteret dekke ved siden av oljen renne bolten. Dekselet er et sirkulært stykke metall med en monteringsbolten direkte i midten. Demonter bolten med en 10 mm pipenøkkel.
6

Trekk den gamle oljen filtrere ut av huset sitt og erstatte det med et nytt filter. Skift oljefilter dekselet og skru monteringsbolten.
7

Skift olje drain bolt.
8

Åpne oljepåfyllingslokket på clutch siden av motorsykkel og legge til fire liter motorolje.
9

Skift olje lokket igjen og skru ned oljen renne over bolten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110078.html

Previous:
Next:

motorsykler