Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan installere Eksos på en Harley Ultra Classic

Installere eksos på Harley Davidson Ultra Classic er en ganske enkel oppgave, med bruk av riktig verktøy. Det er også en nødvendighet når du prøver å optimalisere drivstofforbruket på din Harley. Du må kanskje installere aksjen eksos for Ultra Classic dersom den forrige eieren installert en ettermarkedet sett av eksos og du ønsker å returnere sykkelen til lager tilstand. Når du har fjernet den gamle settet med eksos, er du satt til å installere den nye eksos. Du trenger:
unbrakonøkkel
Channel lock tang
4 Torca klemmer
Momentnøkkel
Standard skiftenøkkel satt
Vis flere instruksjoner
1 < p> Installer nye pakninger i bakre og fremre topplokk eksos porter. Den koniske side av pakningen skal vende mot deg. Monter pakningen ved å skyve den helt inn i porten med fingrene.
2

Monter og stram til overføring braketten til eksosrøret på overføring sidedøren. Stram med en umbraconøkkel.
3

det fremre hodet pipe eksos flens på forsiden topplokk ved å skyve den på plass. Begynn threading flensmutteren på topplokk studs for hånd.
4

Skyv overføring braketten til eksosrøret klemme over den andre enden av den fremre hodet pipe. Du må kanskje stramme klemmen med kanal lås tang. Stram klemmen bolt med fingrene akkurat nok til å holde det på plass.
5

Skyv en ny Torca klemme på den fremre hodet pipe omtrent en tomme vekk fra girkasse eksos braketten klemme.
< BR> 6

Man setter en ende av den bakre topp-røret mot den bakre sylinder hode plassert på sykkelen. Skyv den andre enden på den fremre hodet pipe gjennom Torca og overføring eksos brakett klemmer. Monter bakre header flensen ved å skyve den på plass. Begynn threading flensmutteren på topplokk studs for hånd. Flytt allerede installert Torca klemme rett over der foran og bak header rørene er koblet til.
7

Installer Torca klemmer på de to gjenværende åpne endene av den bakre hodet pipe. Den Torca klemmen som kobles til crossover røret - røret som krysser over til motsatt side av sykkelen - er en spesiell klemme i at den har en slot for eksos støttebrakett
8 Skyv høyre lyddemper på den bakre hodet pipe. Løst trekk til skruene og lås skiver som kobler lyddemperen til bunnen av saddlebag støtter. Flytt allerede installert Torca klemme rett over der bak hodet pipe og høyre side eksospotte er koblet
9

Installer crossover rør inn de resterende enden av den bakre hodet pipe -. Ligger rett ovenfor starteren . Flytt allerede installert Torca klemme rett over der bak hodet pipe og crossover røret er koblet, sikre klemmen glir inn i sporet ligger på eksos støttebrakett
10

Slide annen Torca klemme på. åpne enden av crossover røret. Koble venstre side skjerf til crossover røret. Flytt allerede installert Torca klemme direkte over hvor venstre eksospotte og crossover røret er koblet til. Litt stram boltene på klemmen.
11

Stram eksos på plass. Stram den øverste mutteren av fronten topplokk eksos flens til 9-18 tommer-pounds med en momentnøkkel. Stram den nederste mutteren på samme flens til 100 til 120 tommers-pounds. Stram den øverste mutteren til 100 til 120 tommers-pounds. Gjenta disse trinnene for den bakre topplokk eksos flens. Stram overføring braketten til eksosrøret bolt til 60-96 tommers-pounds. Stram boltene på både høyre og venstre lyddempere med en vanlig skiftenøkkel. Stram de fire Torca klemmer til 45 til 60 fot-pounds med momentnøkkel i følgende rekkefølge: crossover rør til venstre side eksospotte, bak hodet pipe til høyre side lyddemper, front header rør til bak hodet pipe og bak hodet pipe til crossover rør .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110298.html

Previous:
Next:

motorsykler