Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte en Dirt Bike Tire Tube

Muligheten til å erstatte en dirt bike indre røret er en viktig ferdighet for alvorlige skitt sykkel rytter. Slanger kan sprette eller blåse ut mens du er på sporet, slik at du strandet. Du bør alltid være forberedt, bærer noen håndverktøy og en ekstra slange i et lite verktøy pakke et sted på sykkelen din. Hvis en av rørene spretter, vil du være forberedt og være i stand til å skifte slange på noen få minutter. Du trenger
Valve kjerne verktøy
Tire strykejern
Innerslange
Air kompressor
Vis flere instruksjoner
en

Fjern ventilen stammen lås mutter og fjerne ventilkjernen mot hjulet ved hjelp av en ventil kjerne-verktøyet. La røret tømmes.
2

Hold hjulet oppreist, plassere felgen lås mot bakken. Plasser den midtre delen av et dekk jern over kanten lås og trykk godt ned for å løsne felgen lås.
3

Lay hjulet på siden, sprocket ned. Trinn på sidene av dekket for å bryte forseglingen, eller perle, mellom dekket og hjulet.
4.

Skyv dekk ned langs kanten for å skape et rom mellom dekk og hjulets felg . Skyv den buede ende av et dekk jern mellom dekk og felg, og trykk nedover for å tvinge dekk jern til hjulets nav. En liten del av dekket vil bli løftet opp og over kanten av felgen.
5

Hold dekk jern på plass og skyv en andre dekk jern mellom dekket og felgen, ca 5 eller 6 inches bort fra det første dekket jern. Trykk hardt ned på det andre dekk jern for å strekke en annen del av dekket over kanten. Sakte slipper dekk strykejern og trekk den gjenværende leppe av dekket ut av felgen for hånd.
6

Trekk den gamle slangen ut av dekket.
7

delvis blåse opp nye rør og se etter lekkasjer. Sett i delvis oppblåst slange inn i dekket og skyver ventilstammen via stammen hullet på felgen. Fest ventilen stammen ved å skru mutteren over stammen.
8

Juster dekk jern med ventilstammen og spaken dekket tilbake over kanten av felgen. Hold dekket på plass og bruke en andre dekk jern til å arbeide rundt hjulet, Levering små porsjoner av dekket over felgen til dekket sitter.
9

luft i slangen til 56 psi (pounds per kvadrattomme) med en luftkompressor til å sette dekkets bead.
10

luften ut av røret litt og justere dekktrykket som ønsket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106769.html

Previous:
Next:

motorsykler