Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan rengjør jeg en Yamaha TTR 125 Forgasser?

Skitt og rusk er de vanlige mistenkte når det gjelder å tette forgasser dysene på en Yamaha TT-R125. Men på lang tid kan skape skape problemer for din skitt sykkel også. Fuel har en tendens til å avta over tid, endrer fra den svært brennbare form til en klebrig, grønn slam som kan tette til forgasseren er små jetfly og drivstoff passasjer, akkurat som skitt ville under et løp. Fjerne og demonterer forgasseren for et godt renhold er den eneste måten å kvitte TT-R125 av enten problem. Forvente å bruke minst to timer på dette prosjektet er hva du trenger
10 mm socket
Stikknøkkel
Phillips skrutrekker
Flat skrutrekker
Container
Punch
Forgasser rensespray
Trykkluft
Vis flere instruksjoner
en

Fjern bolten fra toppen av motorsykkelen nummer plate med en 10 mm-kontakten. Pakk nummerskiltet er plast stropp fra styret. Trekk nummerskiltet bort fra motorsykkelen. Fjern boltene fra tanken shroud dekker på begge sider av tanken, og en 10 mm tilslutning. Trekk liksvøpet dekker bort fra drivstofftanken. Slå drivstofftanken ventil til "OFF" posisjon og trekk drivstoff linjen ut av ventilen. Fjern boltene fra sidene og bunnen av drivstofftanken med en 10 mm-kontakten. Trekk bensintanken ut av motorsykkelen.
2

Trekk drivstoff linjen og over flyt slangen ut av forgasseren. Skru starteren stempelmontasjen fra toppen av forgasseren, like til den siden av det øvre dekselet. Trekk starten stempelmontasjen bort fra forgasseren. Skru av toppdekselet fra forgasseren. Trekk toppdekselet, gassvaier og nål forsamlingen ut av forgasseren.
3

Løsne luftfilteret klemmen og inntak manifold klemme på begge ender av forgasseren med en stjerneskrutrekker. Trekk luftfilteret ut av forgasseren. Trekk forgasseren ut av motorens inntak manifold.
4

Fjern pluggen fra forgasseren er flottørskål med en flat skrutrekker. Tømme resten av drivstoffet i flottørskål i en beholder. Fjern flottørskål er skruene med en stjerneskrutrekker og trekk flottørskål ut av forgasseren.
5

Fjern flottøren pin fra bunnen av forgasseren med en punch. Fjern flottøren og nål ventil fra forgasseren. Fjern pilot og viktigste jetfly med en liten flat skrutrekker.
6

Rengjør flottørskål, jetfly og nål ventil med en forgasser rengjøring spray. Blås trykkluft gjennom dysene og flyte bolle er drivstoff passasjer for å fjerne eventuell innestengt sediment eller rusk. Spray forgasseren kropp med en forgasser rengjøring spray. Blås trykkluft gjennom forgasseren husets luft og drivstoff passasjer.
7

Monter forgasseren og installere den på motorsykkel etter omvendt rekkefølge.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107434.html

Previous:
Next:

motorsykler