Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Juster forgasseren på en Kawasaki Mule

Kawasaki Mules er all- terreng kjøretøy med fire - wheel-drive . De blir brukt av bønder og jegere til å frakte utstyr og arbeid utstyr til avsidesliggende steder i gårder og jorder. Noen ganger fabrikkinnstillingene sette tomgang ved for høy for en hastighet for motoren å håndtere, noe som fører til at motoren til stall og girene til å male når de er flyttet . Heldigvis gjør tomgangsturtallet ikke å bli justert av en mekaniker . Alle kan gjøre jobben med en enkel vri på en skrue . Du trenger
Screw driver
Vis flere instruksjoner
en

Fjern skruene som holder black metal dekselet til forgasseren . Ta av metalldekselet og sett det til side på et trygt sted .
2

Finn inaktiv justering skrue , eller gasspedalen stopp skruen på siden av forgasseren som er over toppen av bakakselen kjøretøyet. Løsne tomgang justere skruen ved å flytte den en 1/4 omdreining mot klokken .
3

Start motoren og se om det går glattere. Hvis ikke, holde justere skruen , 1/4 omdreining om gangen til det gjør . Stopp justering når motoren går på tomgang med en hastighet et sted mellom 850 og 950 RPM .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110595.html

Previous:
Next:

motorsykler