Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan legge til Antifeeze til en Honda motorsykkel VTX1300

Opprettholde riktig kjølevæske nivå i en vannkjølt motorsykkel er viktig å opprettholde motoren og sikre et langvarig liv. Mens erstatte kjølevæske og skylling av kjølesystemet er en krevende oppgave i beste fall, overvåking kjølevæskenivået på en dag-til-dag basis, og holde den toppet er ganske enkel. Du trenger
Motorsykkel shop manual for VTX1300 (Haynes, Clymer, produsent)
Assistant eller motorsykkel stå
Riktig kjølevæske for motoren som diktert av eiers manuell
trakt
Butikk filler

Vis flere instruksjoner
en

Plasser sykkelen på en motorsykkel stå eller ha en assistent holde motorsykkelen oppreist. Sjekk kjølevæske nivåer ved å sjekke kjølevæske. Den reservetanken er plassert på baksiden av motoren, foran bakhjulet nær oljefilteret. Riktig kjølevæske nivåer falle mellom fulle og tomme linjer på reserve tank.
2 p Hvis kjølevæsken er lavt, fjerner dekselet på venstre side av lirke den ut av sine maljer. Nøye satt sidedekselet til side. Kontroller at motorsykkelen ikke kjører og sakte skru av kjølevæske filler cap, funnet under sidedekselet.
3

Bruk trakten, sakte legge kjølevæske før kjølevæskenivået viser mellom fulle og tomme linjer på kjølevæske. Erstatte reserve kjølevæske tank filler cap og rydde opp eventuelt kjølevæske med butikken filler. Trykk forsiktig sidedekselet tilbake på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107256.html

Previous:
Next:

motorsykler