Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan koble Motorsykkel LED Lights

Installere LED-lys på motorsykkelen er en rask og enkel måte å friske den opp. Ikke bare har LED lys ser fantastisk, de også øke synligheten til andre sjåfører når ridning på natta. LED ikke trekke mye strøm fra batteriet slik at de er en ideell løsning for nighttime belysning. Du trenger til LED lys kit
2 klemme kontakter
Svart ledning, 18-gauge
Red wire, 18-gauge
Alkohol prep pads
Wire stripper
Wire bånd
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Locate områder under motorsykkel kroppen eller kåpe hvor du ønsker å installere LED-lys. Pass på at det ikke er noen varme motorsykkeldeler nær de stedene du velger.
2

Rengjør de områdene hvor du skal installere lysene med alkohol prep pads. Dette fjerner smuss og skitt. La alkohol tørke grundig slik at lysdiodene vil ha en ren, tørr overflate å feste til.
3

Fjern limet backings på lysdioder og installere dem ved å trykke dem fast mot motorsykkel overflate. De fleste LED-strips er fleksible og kan være buet rundt kåpen for bedre belysning.
4

Fjern setet og kjøre ledninger gjennom rammen av kroppen til under setet hvor batteriet er plassert. Ledningene skal ikke være synlig på utsiden av sykkelen.
5

Fjern ca 1/4-tommers av isolasjon fra slutten av alle ledninger ved hjelp av en wire stripper. Plasser alle de sorte (negative) ledningene inn i klemmen kontakten og deretter plassere alle de røde (positive) ledningene inn en egen klemme kontakt. Fest den svarte 18-gauge til klemmen kontakten som nå huser alle de svarte LED ledninger. Fest den røde 18-gauge til klemmen kontakten som nå huser alle de røde LED-ledninger.
6

Samle alle ledningene og skru dem sammen med en wire slips. Dette holder ledninger organisert.
7

Strip 1/4-tommers ut av den svarte og røde 18-gauge ledninger og Tvinn endene inn looper slik at de kan festes til motorsykkel batteripolene.
8

Løsne terminal boltene på motorsykkel batteri ved hjelp av skrutrekkeren. Pakk den svarte 18-gauge rundt den negative terminalen på batteriet, deretter vikle den røde 18-gauge rundt plusspolen på batteriet. Stram boltene tilbake på plass slik at de godt holde ledningene ned.
9

Start motorsykkel og se lampene lyser opp. Hvis alle eller noen av lysene ikke fungerer som det skal, bør du sjekke batteripolene tilkoblinger først for å sikre at de er tette. Hvis problemet ikke er løst, sjekk klemmen kontakten ledninger for å sikre at alle ledningene er strippet riktig og i full kontakt med innsiden av kontakten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107715.html

Previous:
Next:

motorsykler