Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hva leveres i en motorsykkel Caliper Rebuild Kit?

Motorsykkel bremsekalipere stole på gummipakninger som vil stivne og sprekke over tid, slik at forurensninger i målepunktet der det kan skape lekkasjer eller forhindre bøylen fra å operere i det hele tatt. Når dette skjer, vil bøylen må gjenoppbygges ved å erstatte sel og bøylen stempler, avhengig av alvorlighetsgraden av forurensning. De fleste av de nødvendige elementer kan finnes i en ettermarkedet caliper gjenoppbygge kit. Caliper Rebuild Kit Contents

Kalipper gjenoppbygge kits er tilgjengelig for de fleste populære motorsykler bygget etter 1970. Hvert sett vil gi nok komponenter til å bygge en enkelt bremsekalippernes, som vanligvis består av en bremsestemplet, en olje tetning og støv segl. Avhengig av utformingen av bøylen, kan en ytterligere tetning være inkludert for å forsegle bremsevæske luftpassasje mellom tykkelsesmål skall-halvdeler. Dette er mer utbredt på nyere motorsykkel modeller som bruker stempler på begge sider av kalipperens munn.
Ved å bruke en Rebuild Kit

Driften av motorsykkelens bremsekalippernes påvirkes av fysisk skade, overdreven avsetninger rundt bøylen stempelet eller hydraulisk trykktap, enten gjennom en lekkasje eller infiltrasjon av luft og vann inn i det hydrauliske bremsevæske. Fluid-relaterte trykktap er avhjulpet ved å spyle og erstatte hele væsketilførsel gjennom bøylen er lufteventilen. Med fersk væske i kretsen, skal bøylen stempelet bevege seg fritt når bremsehendelen er manipulert. Imidlertid vil lekkasjer ut like lett som ved et vått, glatt belegg langs bøylen, dens stempel, og i ekstreme situasjoner, langs skivelignende bremse rotoren. I tillegg, fjerner bøylen og inspisere stempelet, spesielt rundt stempelets base, kan avsløre oppbygging av rusk eller arrdannelse rundt stempelets overflate. Du må gjenoppbygge bøylen hvis det lekker eller om det er en ripe i stempelet som er dyp nok til å fange en fingernegl på.
Caliper Gjenoppbygging Prosedyre

Gjenoppbygging en bremsekalippernes krever fjerning av bøylen fra gaffelen benet eller svingarm. Fjern banjo bolt feste bremseslangen til bremsekalippernes, deretter plassere den frie enden av slangen inn i en container for å fange bremsevæske som det avløp. Ta ut bremseklossene og lufteventilen. Bøylen stemplene kan poppet ut av bøylen, ved hjelp av en luftkompressor og en blåserør vedlegg. Med stemplene fjernet, skru settet med bolter som fester kalipperens skall halvdeler, men har en butikk håndkle klar til å suge opp bremsevæske igjen i målepunktet. Trekk de ytre støvtetninger ut av bøylen er stempelet boringer, og deretter fjerne de lavere olje sel. Rengjør kalipperens skjell, inkludert stempelet boringer og væske kanaler med brems rengjøring spray og trykkluft. Coat alle de gjenoppbygge kit deler i ny bremsevæske, deretter installere dem i omvendt rekkefølge. Når bøylen har vært ombygd og reinstallert på motorsykkelen, refill brems master sylinder reservoaret og blø ut innestengt luft.
Hvordan lage en Caliper Rebuild Kit

I noen tilfeller kan en pre-laget gjenoppbygge kit ikke være tilgjengelig for en bestemt motorsykkel. Forutsatt at deler er fortsatt lett tilgjengelig for motorsykkelen, kan de nødvendige delene fås fra din lokale motorsykkel forhandler eller en elektronisk levering av deler huset. Personell på dealership deler avdelingen har tilgang til deler diagrammer som detalj de nødvendige elementene for en gjenoppbygging. Som et alternativ, kan disse diagrammene også bli funnet på nettet gjennom ulike leverandører. Vær sikker på at du ber den rette mengden av elementer før sluttføre for å unngå manglende deler når det tid for å gjenoppbygge målepunktet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111708.html

Previous:
Next:

motorsykler