Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Monter høyttalere i en hjelm

Høyttalere er montert i en hjelm kan legge til et nytt nivå på dine ritt, inkludert muliggjør kommunikasjon mellom fører og passasjer, samt muligheten til å fordrive tiden å lytte til musikk. Det er mange høyttalersystemer tilgjengelig for å passe inn i de mange forskjellige stiler av hjelmer, som spenner fra enkle hodetelefon-type høyttalere til blå-toothed aktivert kommunikasjonsenheter. Den største faktoren i å velge en hjelm-montert høyttalersystemet er å sørge for at det vil passe godt over en lang periode. Du trenger
borrelås
Vis flere instruksjoner
en

legge et håndkle på et rent bord og plassere hjelmen opp ned på toppen av det. Dette vil gi enklere tilgang til hjelm øre lommer.
2

Test passe en høyttaler inn i øret lommen. Høyttaleren skal passe i lommen mens du fortsatt forlate rommet for ørene når hjelmen er slitt. Se etter kanaler innenfor hjelmen fôr for talerens kabelen til å være skjult i. skjule ledningene under kinnet puten er en ideell beliggenhet siden puten er avtagbart og er ved siden av øret lomme.
3

Fjern høyttaleren og legg en stripe borrelås på baksiden av høyttaleren. Vær sikker på at den stive "hekta" ansiktet av borrelås er festet til høyttaleren, forlater mykere "løkker" ansikt til å bli festet til hjelmen. Dette vil maksimere komforten av hjelmen bør du velge å fjerne høyttalerne.
4

Fjern den beskyttende baksiden fra den bøyde enden av borrelåsen og trykk på høyttaleren inn i øret lommen. Hold høyttaleren på plass og opprettholde trykket i minst 15 sekunder.
5

Route talerens ledninger inn i hjelmen og gjenta på motsatt høyttaler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106728.html

Previous:
Next:

motorsykler