Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan å flytte og installer en 2005 V-Star 1100 oljefilter

Endre en motorsykkel motor olje og oljefilter er en relativt enkel oppgave som vanligvis tar mindre enn 30 minutter å fullføre. Dessverre bruker Yamahas V-Star 1100 en intern oljefilter, holdt bak et sett med deksler på høyre side av motoren. I sin tur, er dekslene skjult bak motorsykkelens eksosanlegg. Den nedre eksosrøret, sammen med begge lyddempere og lokk skal fjernes fullstendig for å få tilgang til filteret. Imidlertid Pakkene er tilgjengelig for å bevege filteret på forsiden av motoren for å redusere mengden av tid brukt en ellers vanlige fremgangsmåten. Du trenger
Stikknøkkel
12 og 17 mm kontakter
Catch grunnleggende
Butikk håndklær
Momentnøkkel
4 mm unbrakonøkkel
Tre liter, 10W-30 API SF-Grade motorolje
trakt
oljefilter flytting kit
Vis flere instruksjoner
en

Fjern tappepluggen fra nedre venstre side av motorhuset, ved hjelp en pipenøkkel og en 17 mm-kontakten. Tapp ut motoroljen i en kum. Rengjør pluggen med en klut og skru den på plass for hånd. Stram tappepluggen til 22 fot-pounds, med en momentnøkkel.
2

Fjern fremre høyre fotbrett fra motorsykkelens nedre ramme jernbane, med en pipenøkkel og en 17 mm-kontakten.

3

Løsne de lavere skjerf klemmer, med en 4 mm unbrakonøkkel. Skru ut eksospotten bolter, som ligger mellom de to lyddempere, ved hjelp av 4 mm unbrakonøkkel. Trekk lyddempere bort fra eksosrørene for hånd.
4

Skru den nedre eksos rør montering nøtter, som ligger på forsiden sylinder, med en pipenøkkel og en 12 mm stikkontakt. Trekk eksosrøret ut av sylinderen eksos porten for hånd, og trekk røret bort fra motorsykkelen.
5

Fjern krom ytre oljefilterdekselet fra høyre side av motoren, ved hjelp av en 4 mm unbrakonøkkel. Fjern den lille indre oljefilterdekselet fra motoren, ved hjelp av 4 mm unbrakonøkkel. Trekk oljefilteret ut av motoren for hånd og kast den. Tørk opp eventuell olje som er igjen i oljefilterhuset, ved hjelp av en klut.
6

Coat oljen diverter plate O-ringer med en 10W-30 API SF-Grade motorolje. Skyv omkasteren plate inn i motoren, i stedet for den indre oljefilterdekselet. Skru de nye boltene som følger med oljefilteret flytting kit på plass med en 4 mm unbrakonøkkel, og stram boltene til 7,6 fot-pounds.
7

Route oljefilteret monteringsplate og både olje slanger mellom fronten av motoren og den høyre nedre ramme skinnen. Fjern låsen ved enden av oljefilteret monteringsplaten, med en 4 mm sekskantnøkkel. Monter oljefilteret platen på travers kjører mellom venstre og høyre nedre ramme skinner. Skru klapper boltene på plass.
8

Skru av oljefilteret, som følger med flytting kit, på oljefilteret monteringsplate for hånd. Stram oljefilteret til 12 fot-pounds.
9

Skru av oljelokket fra høyre side av motoren. Fyll motoren med tre liter 10W-30 API SF-Grade motorolje, ved hjelp av en trakt. Skru oljelokket på plass.
10

Sett den nedre eksosrøret på forsiden sylinder. Trekk til eksosrøret nøtter til 14 fot-pounds. Slip begge lyddempere på den øvre og nedre eksosrør, og stram deretter eksospotten klemmer, med en 4 mm unbrakonøkkel.
11

Sett høyre fotbrett, ved hjelp av en pipenøkkel og en 17 mm-kontakten. Trekk til fotbrett boltene til 47 fot-pounds.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111502.html

Previous:
Next:

motorsykler