Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer V-Force Reeds

V-Force er en premium-merket av siv ventil brukes i høy ytelse to-takts motorer - ofte skitt sykler og snøscootere. Siv ventilen er veldig mye som en musikalsk siv. Det hjelper meter luft /gassblanding inn i forbrenningskammeret. Prosessen med å installere sivet selv i siv buret er svært enkel. Den virkelige arbeid i å fjerne de delene til å slå en reed bur rullestol. Uavhengig av type to-takts du jobber med, er prosessen ganske lik. Du trenger
metriske skiftenøkler
skrutrekkere
Kniv
pakning renere
pakning skrape
Vis flere instruksjoner
en

Block drivstoffstrømmen til forgasseren. Hvis det er et drivstoff petcock, slå den i av-stilling. Trekk drivstoff linjen av forgasseren, snu den åpne-end opp og klem den med med tang, en tung papir-klipp eller, kanskje ved hjelp av en zip tie å brette den ut av veien der det ikke vil søle drivstoff.

2

Fjern eventuelt karosseri eller cowls som hindrer tilgangen til motoren området, og forgasseren spesielt. Demontering av setet kan være nødvendig.
3

Ta av luftfilteret og og eventuelle luft filterhus som kan hindre forgasseren fjerning.
4

Løsne slangeklemme som fester luften boksen trakt til forgasseren. Ikke bare løsne skruen som holder bandet nok for bandet å gli rundt i trakten, gjør det veldig løs. Dette vil hjelpe deg gli forgasseren er venturi åpning ut av luften boksen trakt.
5

Fjern forgasseren. Først løsne sylinder side av forgasseren, deretter vri og trekk den ut av luften boksen trakt. Du må jobbe det fram og tilbake flere ganger for å fjerne det.
6

Fjern siv buret fra inntaket side av sylinderen. Fjern siv buret pakning og grundig rense området der pakningen mounts til motoren med pakning renere og en pakning skrape. Rene rester av den gamle pakningen på samme måte fra siv buret.
7

trimme to store nylon faner av V-Force siv, som angitt i siv monteringsanvisning.

8

Sett inn de nye siv i siv bur og plassere en ny siv bur pakning på buret. Installere siv buret. Monter forgasseren. Skift ut alle komponentene i omvendt rekkefølge.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111503.html

Previous:
Next:

motorsykler