Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre dekkene for en 2002 Harley Davidson Road kong

The Road Kongen representerer Harley-Davidson engasjement for å bygge en høy kvalitet touring motorsykkel. Rulle med et godt sett med dekk, kan Road King sluke hundrevis av motorvei miles med letthet. Men selv de beste dekkene vil til slutt må byttes. Du kan velge å ha arbeidet gjort hos din lokale Harley butikk, men en god del penger kan spares ved å gjøre arbeidet selv. Oppgaven er ganske grei, men en solid motorsykkel løft er nødvendig for å fjerne hjulene fra motorsykkelen. Du trenger
Motorsykkel stå
Hex socket satt
Breaker bar
Skrutrekkere
Treblokker
Kjerne verktøyet
Tire strykejern
Dekk
Air kompressor

Vis flere instruksjoner
Wheel fjerning
en

Plasser motorsykkelen på en motorsykkel-spesifikke stand til å løfte den berørte hjulet ut av bakken.
2 < p> Ta av forhjulet. Løsne de fremre aksel cap nøtter med en hex socket. Unbolt foran bremsekalippernes, ved hjelp av en hex socket å fjerne både caliper bolter, og skyv bøylen ut av bremse rotoren. Støtt bremsekalippernes mot gaffelen med en strikk ledningen. Løsne aksel mutteren med en hex socket og breaker bar deretter skru den helt. Trykk på akselen ut av gaffelen med en gummihammer og dra den helt ut. Senk støttehjul på bakken. Fjern speedometer gear og avstandsstykkene og sette disse til side.
3

Fjern bakhjulet. Løsne den rette skjerf eksos klemme med en skrutrekker. Fjern lyddemperen er montering bolt med en hex socket og trekk skjerf ut av eksosrøret. Løsne bakakselen mutteren med en hex socket og en breaker bar den skru den helt. Fjern bakhjulet adjuster cam og skiver. Trykk på akselen med en gummihammer og trekk den bort fra motorsykkelen. Senk bakhjulet bort fra motorsykkelen, skyve bremse rotoren ut av bakbremsen målepunktet.
Dekkskifte
4

Sett hjulet på et par treklosser , vendt mot bremse rotoren oppover. Fjern ventilen stammen kjernen med en kjerne verktøy for å tømme dekket.
5

Break dekkets bead, eller segl, med en perle breaker og trykk på dekk nedover for å skape et gap mellom dekk og kanten av hjulet.
6

Slip den kurvede enden av et dekk jern mellom dekk og hjul. Trykk på dekk jern nedover mot midten av hjulet for å strekke dekket over hjulet. Sett inn en annen dekk jern mellom dekk og hjul, plassere den på den delen av dekket der den møter hjulet, og trykk nedover for å strekke opp dekket og over rattet. Gjenta til hele øvre kanten av dekket er fjernet fra dekket.
7

Trekk dekk oppover mot den øvre kanten av hjulet. Stå hjulet opp på dekket. Sett den buede ende av dekk jern fra midten av hjulet, under dekket, og hekte den rundt kanten av hjulet. Plasser hjulet slik at dekket jern peker oppover. Løft dekk jern mot deg for å tvinge dekket helt ut av hjulet.
8

Hook den nedre kanten av det nye dekket over rattet. Strekk den gjenværende delen av dekket som over hjulet ved hjelp av et dekk jern. Skyv dekket nedover for å bringe den øvre kant av dekket nærmere hjulet. Strekk den øvre kant av dekket over hjul med et dekk jern.
9

Sett dekkets vulsten ved hjelp av en luftkompressor for raskt å blåse opp dekket gjennom ventilstammen. Stopp fylt på luft en gang to høyt pops blir hørt. La dekk for å tømme litt før du installerer ventilstammen kjernen med en kjerne verktøy. Pump opp dekket til ønsket dekktrykk. Installere dekket på motorsykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107050.html

Previous:
Next:

motorsykler