Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

The Best Metric Motorsykkel eksosrør

Det finnes en rekke metriske sykler som kan utstyres med ettermarkedet rør fra kort-splitt gatefeier konfigurasjoner, opp-feide tvillinger, utvidede horisontale eksos med avlange tips og selv karbonfiber systemer. Selv om de fleste av disse syklene kommer fra Japan, inkludert Honda, Kawasaki, Suzuki og Yamaha, er det andre sykkel linjer som kan dra nytte av det metriske touch. Som et resultat, vil du ikke finne deg selv uten alternativer når tiden kommer for å kjøpe din neste metriske systemet. Vance and Hines

Når man snakker om MC-tilbehør, en av de første produsentene som kommer til hjernen er Vance og Hines. Dette selskapet har vært i drift siden 1960 da den eneste sykkelen som betydde noe var at Harley-Davidson. Tidene har forandret seg, og selskapet nå tilbyr en rekke metriske eksosanlegg for en rekke off-shore sykler inkludert Vulcan. I dette tilfellet har V & H Big Shot, en unik forkrommet crossover eksos type har forventet ytelse boost av en to-i-ett oppsett og samtidig opprettholde en vintage dra rør utseende. Stykket kommer med alle nødvendige montering komponenter, inkludert varmeskjold, lydskjermer og metriske maskinvare.

Vance og Hines13861 Rosecrans Ave.Santa Fe Springs, CA 90670562-921-7461vanceandhines.com

Cobra Engineering

Cobra Engineering er lokalisert i den nordlige Orange County byen Yorba Linda og er en av de nyere store sykkel tilbehøret produsenter. Uavhengig av det faktum at Cobra ikke legemliggjøre historien om en Vance og Hines, spiller det ingen rolle fordi Cobra utførelse gjør sin egen uttalelse. Selskapet produserer tilbehør eksosanlegg for en rekke off-shore sykler, inkludert en speedster strek system bygget for den store Honda VTX 1300. Rørene er bygget spesielt for å pumpe opp hestekrefter, men samtidig gjør håndteringen den store hunden i trafikken mye lettere å håndtere. Den øverste og nederste rør konfigurasjon med slash endestykker vil også gjøre sykkelen din ser mye bedre. Systemet leveres med varmeskjold og alt nødvendig metriske maskinvare slik installasjon er en enkel sak.

Cobra Engineering23801 E. La Palma Ave.Yorba Linda, CA 92887714-692-8180cobrausa.com


Yoshimura

Yoshimura regnes som en "arbeider" racing produsent og med god grunn. Selskapet har vært å bygge cutting-edge eksosanlegg mens vinne Moto GP mesterskap i mange år. Selskapet fokuserer på dagens big-bore kafé syklistene, blant annet Suzuki GSX-R samt systemer for Yahama, Ducati, Triumph, Kawasaki, KTM og Honda sykler. For GSX-R, tilbyr Yoshimura en karbonfiber rør system kalt TAC Undertail. Denne konfigurasjonen er en kort, under setet racing konfigurasjon garantert å produsere mer kraft med mindre vekt eller strålevarme enn nesten noe annet metall-baserte eksosanlegg. Produktet leveres med alt nødvendig bracketing og metriske maskinvare.

Yoshimura5420 Daniels St.Chino, CA 91710909-628-4722yoshimura-rd.com

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107049.html

Previous:
Next:

motorsykler