Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer en Scorpio Alarm på en motorsykkel

Som en av de fremste produsentene av motorsykkel-spesifikke sikkerhetssystemer, har Scorpio et rykte for sin motorsykkel alarmsystemer. Til tross for den tilsynelatende kompleksitet av Scorpio alarmens to-veis kommunikasjonssystem som varsler motorsykkelens eier av en forstyrrelse, blir systemet enkelt installeres på nesten hvilken som helst motorsykkel som er utstyrt med et batteri. Selv Scorpio tilbyr modellspesifikke ledningsnett for å forenkle installasjon, bruk de medfølgende universelle forsyninger for å installere alarm er nesten en plug-and-play opplevelse. Du trenger
Skrutrekkersett
Scorpio Alarm kit
Alkohol tørker
Zip-bånd
Vis flere instruksjoner
en

Legg ut innholdet av alarmens monteringssett og komponenter. Sørg for at ledningsnettet og alle T-tap kontaktene er til stede.
2

tilgang til motorsykkelens elektriske system og batteri. For de fleste motorsykler, er det elektriske systemet skjult under rytterens sete. Fjerne setet, enten ved utløsing eller unbolting det, og stille inn setet til side. Koble fra batteriets negative (-) terminal med en stjerneskrutrekker til å skru terminalen bolt. Flytt den negative (-). Terminal bort fra batteriet, holde den klar av motorsykkelens ramme for å forhindre en kortslutning
3

Monter alarm kontroll modul under rytterens sete eller rammen side dekke. Rengjør monteringsstedet med en alkohol tørk for å fjerne skitt eller olje. Legg en stripe borrelås på monteringsstedet og opprettholde trykket på stripen i 30 sekunder. Påfør matching borrelåsen på baksiden av kontroll modul, legge press på stripe i tretti sekunder. Monter kontroll modul på motorsykkel.
4

Route kontrollmodulen antenne bly langs motorsykkelens ramme, for å unngå bevegelige komponenter unngå skader på antennen. Fest antennen med zip-bånd etter behov.
5

Koble den viktigste ledningsnettet til kontrollmodulen. Route den sorte ledningen ledelsen med ringen terminalen til batteriets positive (+) terminalen. Skru av batteriets terminal bolt med en stjerneskrutrekker og installere kontroll modulen ring terminal på batteriets positive (+) terminalen. Sett inn og stram terminalen bolt med en stjerneskrutrekker.
6

Koble den sekundære ledningsnettet til hovedsiden sele fire-pinners kontakt. Bruk T-krankoblinger å spleise de sekundære ledningsnett fører inn i motorsykkelens elektriske system. Koble den svarte kabelen til et kjent jordledning, for eksempel et baklys jordledning. Koble par grå fører til Blinklysene på strømledningene. Koble orange medført en kraft ledning som er koblet til tennings-bryter, slik som en hale lys eller lyskasteren. Sikre alle løse ledninger til motorsykkelens ramme med zip-bånd
7

Koble til batteriets negative. (-) Terminal, stramme terminalen bolt med en stjerneskrutrekker. Sett på rammen sidedeksel eller rytterens sete.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107048.html

Previous:
Next:

motorsykler