Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik tester du batteriet på en Harley Davidson

Harley-Davidson motorsykler krever et godt vedlikeholdt batteri for å fungere skikkelig. Dessverre, siden de fleste amerikanere se motorsykler som fritidskjøretøy, de fleste Harleys er helg krigere som tilbringer mer tid i garasjen enn på veien. Dette kan redusere batteriets ladenivå og føre til mange problemer, alt fra en vanskelig til å begynne tilstanden til dårlig motorytelse. Ved hjelp av et multimeter og noen grunnleggende verktøy, kan du identifisere en defekt batteri før det blir et reelt problem. Du trenger
unbrakonøkkel satt
multimeter
Batterilader
Vis flere instruksjoner
en

Finn batteriet. Sportster og Dyna-modellene har sine batterier bak venstre side frame cover eller i en boks montert på siden av rammen, mens de andre modellene skjuler batteriet under rytterens sadel.
2

Åpne batteri. En Sportster sidedeksel kan bare trekkes ut av rammen for hånd, utsette batteriet. Batteriet boksen på en Dyna-modellen kan åpnes for hånd også. Fjern setet for å få tilgang til batteriet på Softail og Touring-modellene. Finn og fjern de tre Allen boltene som fester setet til rammen med en umbraconøkkel. Løft baksiden av setet oppover og trekk den mot bakskjermen å løsne setet fra rammen.
3

Slå multimeter på og sette den til et 50 volt DC (Direct Current ) skala. Holde multimeter sin fører skilles, bør multimeter indikere en avlesning på null.
4

Plasser multimeter sin fører på batteriets terminaler. Trykk på multimeter svarte negative (-) føre til batteriets negative (-). Terminal først, etterfulgt av den røde positive (+) føre til batteriets positive (+) terminal
5

Observer multimeter er spenning lesing. En godt oppladet batteri vil ha en spenning på 12.1 til 12.5 volt. Hvis spenningen er lavere enn 12,1 volt, koble til batteriet til en lader. Retest spenningen etter en full lading sesjon. Bytt ut batteriet hvis spenningen ikke opprettholde en kostnad større enn 12,1 volt.
6

Sett motorsykkelens cover eller sete.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106916.html

Previous:
Next:

motorsykler