Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan bestemme hastigheten på en motorsykkelulykke

Når et kjøretøy ulykke inntreffer, er det politiet ansvar å avgjøre hva som skjedde for å avgjøre hvem som var på feil. En av de viktigste faktorene i alle kjøretøy ulykke er hastigheten. Hastigheten kan beregnes ved hjelp av fartsstripene som var igjen på veien når bremsene ble brukt. De fartsstripene igjen av en motorsykkel kan brukes til å bestemme hvor raskt det ble reiser på tidspunktet for ulykken. Instruksjoner
en

måle skid mark. Hvis det er to fartsstripene fra de to hjulene, måle dem begge, legge dem sammen og dele på to. Dette er din skid måling.
2

Bruk kjørebanen overflaten for å avgjøre dra faktor. Dra-faktor er forskjellig for hver type overflate. For eksempel, er en konkret kjørebane 0,55 til 1,2, er grus 0,4 til 0,8 og snø er fra 0,1 0,55.
3

Figur oppbremsing effektivitet. Hvis begge dekkene igjen fartsstripene, ville bremseeffekt være 100 prosent. Hvis bare én skid mark var igjen, ville bremseeffekt være 50 prosent.
4

Multipliser bremseeffekt (i prosent), dra faktor og lengden på skid mark sammen. Multipliser dette tallet med 30, som er en konstant for denne type ligningen.
5

Figur torget-roten av tall fra multiplisere de andre faktorene sammen. Dette vil gi deg hastigheten på motorsykkel i miles per time. Dette er hastigheten motorsykkelen var på reise.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110225.html

Previous:
Next:

motorsykler