Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan gjør jeg en Honda CRF-100 Dirt Bike raskere?

Å kunne presse mer fart ut av en Honda CRF-100 dirt bike kan gjøre hele forskjellen mellom ledende pakken eller blir igjen i støvet. Men å finne denne ekstra fart kan være en utfordring uten å gjøre noen endringer på dirt bike motor, drivstoff-systemet og endelig kjøre. Noen av disse endringene er lett nok for folk flest å oppnå på egen hånd på en ettermiddag. Men stormakt gevinster krever omfattende mekaniske ferdigheter og en sunn lommebok. Evaluer dine forventninger og gjøre de riktige endringer til best passer ditt budsjett. Du trenger
Front sprocket
Air filter
Eksossystem
forgasser jets Fondsavkastning motor kit
Vis flere instruksjoner
en

erstatte aksjen 14-tann foran tannhjulet med en mindre ettermarkedet 13-tann tannhjul. Dette vil øke motorsykkel evne til å akselerere hurtig i en hvilken som helst gear. Ta imidlertid oppmerksom på at den samlede toppfart på dirt bike vil bli redusert. Installer en større 16-tann foran sprocket å gi en høyere toppfart med en liten tap av regelrett akselerasjon.
2

Oppgrader motorsykkel luftinntak, drivstoff og eksos systemer. Installer en frittflytende luftfilter og eksosanlegg for å erstatte aksjen luftfilter og eksos. Skifte restriktive bestandskomponenter tillater et høyere volum av luft å passere inn og ut av motoren. Installer større jets i motorsykkelens forgasseren å øke tilgangen til drivstoff for å matche den økte luftstrømmen. Denne blandingen av drivstoff og luft blir deretter dratt inn i motoren og forbrennes, skape mer kraft til å drive motorsykkelen frem raskere.
3

Bytt motoren topp-end, som består av sylinderen, stempel, ventiler, kamaksler og veivaksel, med en kraftig motor kit. Disse pakkene er utformet primært for racing og utnytte kamaksler som åpner inntak og eksos ventiler for en lengre varighet, slik at mer luft og drivstoff til å bli trukket inn i motoren. Noen kits kan øke motorsykkelens evne til å rev høyere enn et lager motor, slik at motoren til å generere strøm lenger. Installere en forestilling motor kit krever fjerning og demontering av motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107457.html

Previous:
Next:

motorsykler