Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan reparere en 1988 Honda 80 Dirt Bike

Gamle motorsykler kan være et flott tillegg til en samling og en måte å dele en morsom aktivitet med familien. Fikse opp 1988 Honda 80 kan virke som en skremmende oppgave. Eldre modell Honda motorsykler kan ha mange problemer relatert til alder og bruk, fra koblet forgassere til råtnet ut dekk og skitne luftfiltre. Heldigvis skjønt, er det noen standard trinn du kan følge for å få mest eldre sykler oppe og går. Du trenger
Forgasser rengjøringsmidler
Air kompressor
mekaniker verktøy
Oppvask såpe
Standard pipenøkkel satt
luftfilter olje
Motor olje
Vis flere instruksjoner
en

Fjern motorsykkelens forgasseren og rengjør den med forgasser renere, bli kvitt alle og alle sot og avleiringer innenfor. Om nødvendig, bruk en luftkompressor med et lite tips for å blåse ut noen tette linjer i forgasseren.
2

Sjekk motorsykkelens bensintank for gammel bensin. Tømme tanken helt opp og fylle tanken med ny bensin. Gammel bensin er ikke bra for de fleste motorer, særlig eldre.
3

Fjern motorsykkelens sete ved å skru ut to bolter på begge sider av ryggen på setet med en 12 mm pipenøkkel. Løsne toppen av luften boksen og fjerne sykkelen luftfilter. Rengjør dette grundig i varmt såpevann. Skylle den av, la det lufttørke deretter bruke luftfilter olje før det settes på plass i motorsykkel.
4

Kontroller dekktrykket og integriteten til begge dekkene på motorsykkelen. Hvis enten dekket er flatt, lekker luft eller altfor slitt, skifter dekk og slange.
5

Endre motorsykkelens olje. Varm sykkelen opp, og deretter fjerne oljen bunnpluggen under overføringen og la oljen renne. Mens bunnpluggen er fortsatt løs, fylle olje reservoaret før oljen begynner å renne ut av pluggen. Dette betyr at beholderen er full. Trekk til bunnpluggen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107532.html

Previous:
Next:

motorsykler