Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte den nøytrale Slå på en Yamaha Wolverine

Yamaha YFM350 Wolverine ble produsert mellom 1995 og 2005 for å passe rollen som en mellomstor utility-type all-terrain vehicle. The Wolverine ble drevet av en 348 cc ensylindret, fire-stoke, motor med en integrert manuallyoperated femtrinns girkasse. En liten bryter, som ligger mot den indre venstre vegg av motorhuset, ble brukt til å informere Wolverines rytteren når overføringen ble flyttet ut av utstyret og i fri, hindrer ATV fra racing av når det skal forbli stille. Den nøytrale bryteren krever vanligvis lite oppmerksomhet, men kan mislykkes til slutt. Selv om bryteren er forholdsvis enkel og er festet til motoren ved et par av bolter, ekstrahering av bryteren krever fjerning av motorens primære og sekundære clutch sammenstillinger. Du trenger
skralle
Phillips skrutrekker
Socket sett
Kombinasjonsnøkkel satt
Clutch holder (Yamaha part no. 90980-01235)
Vernier caliper
Clutch spring set
Clutch plate satt
Flat-skrutrekker
Momentnøkkel
SAE 20W-40 motorsykkel-grade motorolje
Vis flere instruksjoner
en

Park ATV på et plant underlag og sett på parkeringsbremsen. La motoren avkjøles i minst 30 minutter.
2

Fjern setet fra ATV, ved hjelp av utløseren på baksiden av seteputen. Koble den negative batterikabelen fra batteriet, som ligger under setets festepunkt, med en stjerneskrutrekker.
3

Fjern skruene som fester toppen av høyre fot resten til bunnen av bakskjerm med en stjerneskrutrekker. Fjern bolten fra den nedre halvdelen av foten hvile med en skralle og en stikkontakt. Trekk foten resten unna ATV for å gi fri tilgang til høyre motor veivhusdekselet.
4

Trekk gummi støvel dekker revers kabellengde, som ligger på baksiden av høyre motor veivhusdekselet , for å avsløre kabelen regulatoren. Skru av kabelen innstillingshjulet ved hjelp av en kombinasjon skiftenøkkel, deretter trekke enden av kabelen omvendt ut av fangsten bygget inn i revers mekanisme. Fjern bolten å feste spaken til den omvendte skift aktuatoren med en skralle. Ta av venstre motor veivhusdekselet og pakning, med en skralle og en stikkontakt, for å avsløre de primære og sekundære clutch forsamlinger
5

Hold primære clutch bolig stødig ved hjelp av en clutch holder -. Yamaha part no . 90890-01235 - og skru mutteren fra sentrum av den primære med en åpen fastnøkkel. Ta tak i primær clutch bolig og trekk den halvveis ut av primærakselen. Roter den primære clutch til innrykk i den primære utstyret er på linje med innrykk i den sekundære clutch boliger. Trekk primære clutchen bærerenhet, clutchhuset og underlagsskive av av primærakselen
6

Skru alle fem bolter fra den sekundære clutch trykkplaten -. Den ytterste plate i sentrum av den sekundære clutch forsamlingen - i en krysser mønster ved hjelp av en skralle. Trekk clutch fjærer ut av trykkplaten våren brønner, trekk trykkplaten ut av den sekundære clutch forsamlingen.
7

Mål ukomprimert lengden på clutch fjærer med en Vernier caliper. Erstatt alle fem fjærer som et sett om noen av kildene er mindre enn 1,54 inches lang.
8

Slide alle 13 fiber og stål clutchplatene ut av den sekundære clutch forsamlingen. Skille fiber plater fra stålplatene. Mål clutchplatene 'tykkelse med en Vernier caliper. Erstatte clutchplatene som et sett om noen av fiber plater er mindre enn 0,11 cm tykk eller om noen av stålplatene er mindre enn 0.008 tomme tykk.
9

Rett ut de bøyde låsebrikken kategoriene sentrum av den sekundære clutch forsamlingen ved hjelp av en flat skrutrekker. Hold clutch montering jevn med clutch holder verktøyet, og skru av mutteren fra sentrum av den sekundære clutch ved hjelp av en bryter bar og en stikkontakt. Skyv den indre clutch sjefen, trykkskiven og den ytre sekundær clutch boliger ut av splined sekundær clutch aksel. Den nøytrale bryteren vil nå være tilgjengelig til øvre venstre hjørne av veivakselen.
10

Fjern den nøytrale bryteren fra veivhuset med en skralle. Trekk den nøytrale bryterens ledninger maljen ut av sporet kutt i veivhuset. Løsne bandet sikre ledninger til ATV rammen, trekk bryteren kontakten.
11

Monter den nye nøytrale bryteren på veivhuset og skru bryteren bolter til 4,3 fot-pounds med en momentnøkkel. Coat bryterens ledninger maljen med SAE 20W-40 motorsykkel-grade motorolje, og skyv den på plass mot veivhuset. Route bryterens ledninger kontakten gjennom bandet og plugg den inn i ATV ledningsnett. Stram båndet for å feste ledninger til ATV rammen.
12

Skyv den sekundære clutch bolig, trykkskiven og indre clutch sjefen på den sekundære clutch aksel. Ta frem en ny låsebrikken over akselen og skru clutch mutteren på plass. Hold den sekundære clutch stasjonære og trekk til mutteren til 65 fot-pounds.
13

Bløtlegg clutchplatene i motoroljen i en time. Skyv platene inn i den sekundære clutchen montering, og starter med et fiber-plate, fulgt av en stålplate. Veksle mellom fiber og stålplater inntil alle 13 clutchplatene har blitt installert.
14

Skyv trykkplaten over clutchplatene. Sett inn clutch fjærer i trykkplaten våren brønner og skru clutch våren boltene på plass. Stram boltene til 5,8 fot-pounds.
15

Slide en vanlig skive over den primære clutch aksel. Juster den primære utstyret er innrykk med innrykk i den sekundære clutch-huset og deretter skyve den primære clutch bolig og clutch transportør på den primære clutch aksel. Hold den primære clutch jevn og skru den primære clutch mutteren på plass. Stram mutteren til 100 fot-pounds.
16

Sett høyre motor veivhusdekselet og pakningen på motoren. Stram veivhusdekselet bolter til 7,2 fot-pounds. Installere det motsatte skift aktuator spaken på veivhuset dekselet og stram sine bolter til 7,2 fot-pounds. Sett på motsatt kabelen til håndtaket og skru regulatoren på plass. Trekk gummistøvel over enden av kabelen.
17

Sett den høyre foten hvile på ATV. Stram foten resten bolt til 46 fot-pounds. Trekk til skruene på den øvre kanten av foten hvile godt.
18

Sett på negative kabelen til batteriets minuspol og stram terminal bolt. Installere setet på ATV.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111791.html

Previous:
Next:

motorsykler