Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer en Tether Slå på en Yamaha YFZ450

Off-road ATV racing går over ulendt terreng, kan mye av dette lett velte ATV rytter og slå på maskinen inn i en farlig unguided rakett. De fleste racing organisasjoner krever at alle konkurrenter å installere en tjore-opererte kill switch for å unngå skader bør dette scenariet inntreffer. Disse bryterne fungerer ved å jorde tenningskretsen til ATV ramme og motor, effektivt stoppe motoren. Installere en tjore bryter på en Yamaha YFZ450 er en relativt grei prosjekt som krever bare noen få verktøy og en minimal mengde av teknisk kunnskap. Du trenger
unbrakonøkkel satt
Stikknøkkel og stikkontakter
Phillips skrutrekker
Rask skjøtelask
Stripper verktøy
Crimper verktøyet
Ring terminal, Elektrisk tape

Vis flere instruksjoner
en

Park ATV på et jevnt underlag. Fjerne setet fra ATV, med stolens utløseren. La ATV kjølig i minst 30 minutter.
2

Skru av bensinlokket. Fjern plastdekselet gasstanken cover, med en umbraconøkkel og en pipenøkkel. Fjern venstre og høyre sidepaneler, som ligger under bensintanken, ved hjelp av en pipenøkkel.
3

Monter tjore bryter på styret, med en stjerneskrutrekker eller en unbrakonøkkel. Route bryterens ledninger langs styret, og skyv ledningene ned rattstammen til radiatoren.
4

Følg statoren ledningsnett, som ligger på toppen av venstre motor veivhusdekselet, til den svarte kontakten bak radiatoren. Det vil være to ledninger, en hvit ledning og en rød tråd.
5

Bli en av de tjore bryterledningene til den røde ledningen nær den svarte kontakten, ved hjelp av en rask skjøtelask. Pakk ledningene og kontakten med elektrisk tape.
6

Route de resterende tjore bryter ledningen til motoren. Kle av 1/4-tommers av isolasjon fra ledningen, ved hjelp av en wire stripper. Crimp en ring terminal på enden av ledningen, ved hjelp av et krympeverktøy. Skru en av boltene langs motoren eller ATV er ramme, med en pipenøkkel. Sett ring terminal over bolten og skru bolten på plass. Dette vil fungere som en elektrisk bakken for tjore bryteren.
7

Plasser tjore inn i bryteren, og deretter starte ATV motor. Trekk tjore ut av bryteren. Motoren skal stanse umiddelbart. Flytt tjore bryter jordledningen til et annet sted hvis motoren ikke stopper når tjore er fjernet fra bryteren.
8

Fest tjore bryterens ledninger til ATV er rammen og styret, ved hjelp av nylon strips .
9

Monter sidedeksler, gasstanken dekke og sete på ATV.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111711.html

Previous:
Next:

motorsykler