Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endrer jeg Hodelykt i en 1991 Honda ST1100 ?

The Honda ST1100 er en type motorsykkel som ble produsert av Honda 1990-2002 . Den ble brukt av flere politistyrker rundt om i landet . Endre frontlykter i en 1991 Honda ST1100 er en vanskelig prosedyre i starten, men det blir lettere jo flere ganger du utfører det. 1991 ST1100 bruker H4 pærer. Du trenger
Replacement H4 pære
Vis flere instruksjoner
en

Park motorsykkelen og slå av motoren . Hvis du bytter ut den rette pære , slår styret helt til høyre. Hvis du bytter ut den venstre pære , slår styret helt til venstre .
2

Reach rundt bak frontlys av motorsykkelen , forbi forfengelighet dekselet og gaffel rør , for å få tilgang til støvel som forsegler pære. Dra tappen på bunnen av bagasjerommet for å frigjøre den. Skyv holderen ledningen opp for å få tilgang til pære .
3

Ta ut den gamle lyspæren . Sett inn den nye lyspæren . Sørg for å tørke den nye pæren med en ren klut før du installerer den . Sving holderen ledningen tilbake til sin opprinnelige posisjon .
4

Sett boot . Kontroller at kategorien klikker på plass for å sikre frontlyktene . Gjenta prosessen med den andre frontlys om nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108080.html

Previous:
Next:

motorsykler