Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik ren Lexan

Lexan er et polykarbonat materiale som er svært motstandsdyktig mot varme og er meget slitesterk. Det er ofte materialet for motorsykkel frontruter, beskyttelsesbriller og masker fordi det er vanskeligere enn glass og motstår banebrytende. Et område av svakhet er at overflaten av Lexan er svært utsatt for riper, som resulterer i en uklar utseende. Rengjøring Lexan bidrar til å fjerne rusk som kan ripe den, men du må passe på ikke å lage riper i løpet av renseprosessen. Du trenger:
Vann
Spray flaske
Tannkrem
to kluter
Vis flere instruksjoner
en

Fyll en sprayflaske med rent vann. Fukt både forsiden og baksiden av Lexan overflaten lett av dugger den med en sprayflaske. Alternativt kan du bruke en svamp fuktet med vann.
2

Påfør en 1-tommers stripe av en mild tannkrem til overflaten av Lexan. Velg en tannkrem som ikke inneholder overdreven slipende kvaliteter. Føl tannkrem mellom fingrene, hvis det føles modig, ikke bruk det
3

Fukt en myk klut.. Plasser våt klut over stripe av tannkrem. Gni kluten forsiktig fra side til side, ikke i sirkulære bevegelser. Fortsett å bruke 1-tommers strimler av tannkrem og gni til du har dekket begge sider av Lexan overflaten. Hvis du rengjør et større element, for eksempel en motorsykkel frontruten, gjelder store strimler av tannkrem hvis nødvendig.
4

Skyll kluten grundig i vann, og tørk av begge sider av Lexan å fjerne alle spor av tannkrem.
5

Tørk begge sider av Lexan overflaten med en ren, tørr klut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106867.html

Previous:
Next:

motorsykler